Cannes by Roberto Cavalli: Μια νέα μπουτίκ δίνει την ευκαιρία για ακόμη ένα πετυχημένο party
Designers

Cannes by Roberto Cavalli: Μια νέα μπουτίκ δίνει την ευκαιρία για ακόμη ένα πετυχημένο party

Από το 64ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου στις Κάννες δεν θα μπορούσε να λείπει ο Roberto Cavalli, ο οποίος αποφάσισε να γιορτάσει με κάθε λαμπρότητα τα εγκαίνια της ολοκαίνουργιας μπουτίκ του στην περίφημη Κρουαζέτ.

Χθες βράδυ, λοιπόν, ο ιταλός σχεδιαστής κάλεσε τους διάσημους φίλους του να διασκεδάσουν πάνω στο περίφημο γιοτ του, που έχει αγκυροβολήσει στην Κυανή Ακτή από τις 9 Μαΐου. «Θέλω να δημιουργήσω μια μπουτίκ στην οποία η κομψότητα θα χαρακτηρίζει τόσο το γυναικείο όσο και το ανδρικό τμήμα», δήλωσε ο Roberto για το 600 τετραγωνικών κατάστημά του που άνοιξε τις πόρτες του –και αυτό– χθες, 18 Μαΐου.
Ο οικοδεσπότης κατέφθασε στο 40-μετρο πλωτό παλάτι του συνοδεία ενός εντυπωσιακού μοντέλου, ενώ από το λαμπερό event δεν έλειψαν οι εξίσου λαμπεροί καλεσμένοι: η –ως εικάζεται– τέως σύντροφος του George Clooney, Elisabetta Canalis, με αποκαλυπτικό μαύρο φόρεμα, η πάλι single Bar Refaeli, η Irina Shayk, μοντέλο στο επάγγελμα και αγαπημένη του άσου της μπάλας Cristiano Ronaldo, η Ivana Trump, ο «Rolling Stone» Ronnie Wood και η Brooke Shields ήταν μόνο μερικοί από τους celebrities που απόλαυσαν τη διάσημη φιλοξενία του Cavalli. Πηγή: fashionfirstrow.com

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved