Βασίλειος Κωστέτσος: Η γνωριμία του και η συνεργασία του με την Σίφερ
Designers

Βασίλειος Κωστέτσος: Η γνωριμία του και η συνεργασία του με την Σίφερ

Ο Βασίλειος Κωστέτσος έχει συνεργαστεί με αρκετά top models.

Ο σχεδιαστής αγαπάει το γυναικείο φύλο και το αποδεικνύει με τα ρούχα του. Ο Βασίλειος Κωστέτσος σύντομα θα κυκλοφορήσει τη βιογραφία του. Μέσα στο βιβλίο μιλάει για την ζωή του, τη μόδα και τη συνεργασία του με τα μεγαλύτερα μοντέλα του κόσμου. «Μετά το σόου του Μαρτίου, θέλω πολύ να φέρω την Κλόντια Σίφερ στην Ελλάδα. Την έβλεπα στις καμπάνιες των Guess jeans ως Μπριζίτ Μπαρντό. Θεωρούσα ότι έχει κάτι. Και θα μπει στο “Πάνθεον της Πεντάδας” των σούπερ μόντελ πολύ σύντομα.
Αποφασίζω, λοιπόν, να είμαι πιο οργανωμένος αυτή τη φορά και να μη βάλω όλα τα λεφτά από την τσέπη μου. Το καλοκαίρι, λοιπόν, του 1991 μου γνωρίζει η Μέριλιν Αλεξάντερ τον Νίκο Βόγλη που προθυμοποιήθηκε να με βοηθήσει στην οργάνωση του σόου. Ο Νίκος είχε ένα γραφείο μοντέλων, πρώην μοντέλο ο ίδιος, και ψαχνόταν γενικότερα στο χώρο. Εκείνο το διάστημα, μετά το σόου του Μαρτίου με την Κλερ Ατκινσον, την Αν Ρόχαρτ και τη Σουζάν Αϊκένκερ, οι σχέσεις μου με τον Νίκο Κουντουρά είχαν παγώσει κάπως. Ετσι, ο Νίκος Βόγλης βρήκε την κατάλληλη ευκαιρία να κολλήσει δίπλα μου και να κάνει τις δημόσιες σχέσεις του... Λέω στον Νίκο ότι είχα σκοπό να φέρω την Κλόντια Σίφερ στην Αθήνα για το σόου μου το φθινόπωρο. Η σχέση μου ήδη με το Elite στο Παρίσι, αλλά και στη Νέα Υόρκη είχε γίνει πολύ πολύ καλή. Οι τηλεφωνικές μου επικοινωνίες ήταν καθημερινές, συζητώντας με τον σταρ μπούκερ των σούπερ μόντελ Ράφαελ Σαντίν. Ο Ράφαελ ήταν ένας από τους ωραιότερους, πιο σέξι και πιο καλοντυμένους μπούκερ στον χώρο της μόδας. Μιγάς, μισός Μαροκινός, μισός Γάλλος. Ομως, η Κλόντια ήταν σε ένα πιο μικρό γραφείο, λόγω της μάνατζερ Αλίν Σουλιέρ που την ανακάλυψε στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας και ανήκε στο Metropolitan. Πρόβλημα, αλλά τι να κάνω που ήθελα την Κλόντια; Ετσι, ξεκίνησα τις συζητήσεις με το Metropolitan για να κλείσω την Κλόντια για το σόου. Yπήρχε το εξής κακό. Είχα ήδη κάνει το ξεκίνημα πριν ένα χρόνο με τα 10.000$ της Λίντα και αργότερα με τα διπλά στη Σίντι. Tο θέμα είχε ξεφύγει... Το Metropolitan ήταν γενικά λίγο αλλού τότε σε σχέση με αυτό που συνέβαινε με τα σούπερ μόντελ. Καμία σχέση με το Elite. Αρχισαν, λοιπόν, για να τσιμπήσω να ζητάνε τρελά ποσά. Είχα αποφασίσει έτσι κι αλλιώς να τη φέρω, την ήθελα πολύ. Τον Ιούλιο θα πήγαινα για κάποια πάρτι που ήμουν καλεσμένος στο Παρίσι κατά τη διάρκεια της haute couture κι έτσι κανονίσαμε το ταξίδι μαζί με τη Μέριλιν Αλεξάντερ και τον Νίκο Βόγλη, ο οποίος θα μίλαγε από κοντά στο Metropolitan για την Κλόντια και ταυτόχρονα θα του γνώριζα τον Ζεράλντ Μαρί και τον Ράφαελ Σαντίν από το Elite. Ο Νίκος είχε στο μυαλό του να πάρει τα δικαιώματα για τον διαγωνισμό Elite στην Ελλάδα, που έσκιζε σε όλον τον κόσμο. Ετσι, εγώ ήμουν ένα πολύ καλό χαρτί.
«Το σόου των σόου ήταν γεγονός. Η ίντριγκα της ίντριγκας, ω ίντριγκα. Μετά το σόου του Μαρτίου, θέλω πολύ να φέρω την Κλόντια Σίφερ στην Ελλάδα. Την έβλεπα στις καμπάνιες των Guess jeans ως Μπριζίτ Μπαρντό. Θεωρούσα ότι έχει κάτι. Και θα μπει στο “Πάνθεον της Πεντάδας” των σούπερ μόντελ πολύ σύντομα.
Αποφασίζω, λοιπόν, να είμαι πιο οργανωμένος αυτή τη φορά και να μη βάλω όλα τα λεφτά από την τσέπη μου. Το καλοκαίρι, λοιπόν, του 1991 μου γνωρίζει η Μέριλιν Αλεξάντερ τον Νίκο Βόγλη που προθυμοποιήθηκε να με βοηθήσει στην οργάνωση του σόου. Ο Νίκος είχε ένα γραφείο μοντέλων, πρώην μοντέλο ο ίδιος, και ψαχνόταν γενικότερα στο χώρο.
...Εκείνο το διάστημα, μετά το σόου του Μαρτίου με την Κλερ Ατκινσον, την Αν Ρόχαρτ και τη Σουζάν Αϊκένκερ, οι σχέσεις μου με τον Νίκο Κουντουρά είχαν παγώσει κάπως. Ετσι, ο Νίκος Βόγλης βρήκε την κατάλληλη ευκαιρία να κολλήσει δίπλα μου και να κάνει τις δημόσιες σχέσεις του... Λέω στον Νίκο ότι είχα σκοπό να φέρω την Κλόντια Σίφερ στην Αθήνα για το σόου μου το φθινόπωρο.
Η σχέση μου ήδη με το Elite στο Παρίσι, αλλά και στη Νέα Υόρκη είχε γίνει πολύ πολύ καλή. Οι τηλεφωνικές μου επικοινωνίες ήταν καθημερινές, συζητώντας με τον σταρ μπούκερ των σούπερ μόντελ Ράφαελ Σαντίν.
Ο Ράφαελ ήταν ένας από τους ωραιότερους, πιο σέξι και πιο καλοντυμένους μπούκερ στον χώρο της μόδας. Μιγάς, μισός Μαροκινός, μισός Γάλλος. Ομως, η Κλόντια ήταν σε ένα πιο μικρό γραφείο, λόγω της μάνατζερ Αλίν Σουλιέρ που την ανακάλυψε στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας και ανήκε στο Metropolitan. Πρόβλημα, αλλά τι να κάνω που ήθελα την Κλόντια; Ετσι, ξεκίνησα τις συζητήσεις με το Metropolitan για να κλείσω την Κλόντια για το σόου. Yπήρχε το εξής κακό. Είχα ήδη κάνει το ξεκίνημα πριν ένα χρόνο με τα 10.000$ της Λίντα και αργότερα με τα διπλά στη Σίντι. Tο θέμα είχε ξεφύγει... Το Metropolitan ήταν γενικά λίγο αλλού τότε σε σχέση με αυτό που συνέβαινε με τα σούπερ μόντελ. Καμία σχέση με το Elite. Αρχισαν, λοιπόν, για να τσιμπήσω να ζητάνε τρελά ποσά. Είχα αποφασίσει έτσι κι αλλιώς να τη φέρω, την ήθελα πολύ. Τον Ιούλιο θα πήγαινα για κάποια πάρτι που ήμουν καλεσμένος στο Παρίσι κατά τη διάρκεια της haute couture κι έτσι κανονίσαμε το ταξίδι μαζί με τη Μέριλιν Αλεξάντερ και τον Νίκο Βόγλη, ο οποίος θα μίλαγε από κοντά στο Metropolitan για την Κλόντια και ταυτόχρονα θα του γνώριζα τον Ζεράλντ Μαρί και τον Ράφαελ Σαντίν από το Elite. Ο Νίκος είχε στο μυαλό του να πάρει τα δικαιώματα για τον διαγωνισμό Elite στην Ελλάδα, που έσκιζε σε όλον τον κόσμο. Ετσι, εγώ ήμουν ένα πολύ καλό χαρτί.
Ταυτόχρονα είχα ετοιμάσει και μια πρόταση χορηγίας για το σόου μου που την είχα στείλει σε πολύ γνωστή εταιρεία ποτών. Τους φάνηκε πολύ ενδιαφέρουσα και μου ζήτησαν ραντεβού για να τους την παρουσιάσω αναλυτικά από κοντά. Πώς τα βαριόμουν αυτά! Εφτασα, λοιπόν, στο ραντεβού, όπου σε ένα γραφείο σαν λογιστήριο σε βαριά και άσχημη ατμόσφαιρα με υποδέχεται ο αρμόδιος της εταιρείας για τις χορηγίες. Οπως έφευγα, πέφτω πάνω σε μια συνάδελφό του, μια ξινή γεμάτη κακία για το πρόσωπό μου, η οποία βέβαια κάτι μου θύμιζε. Πού να φανταστώ ότι είχα πέσει στο στόμα του λύκου. Τι ίντριγκα, τι αηδιαστικό, πώς λειτουργούν κάποιοι τύποι... Η μαντάμ μαζί με τον μεσιέ ήταν φίλοι σχεδιάστριας, η οποία γενικότερα τρωγόταν μαζί μου. Μένος! Ετσι, το μυστικό δεν ήταν πια μυστικό ούτε έκπληξη. Είχε ήδη κυκλοφορήσει ότι ήθελα να φέρω την Κλόντια...
Φεύγω, εν τω μεταξύ, για Παρίσι, όπου έχω κλείσει μια τεράστια σουίτα που θα μέναμε με τη Μέριλιν και τον Νίκο. Τα πάρτι ξεκινάνε. Είναι όλοι εκεί. Μαντόνα, Μάικλ Χάτσενς, Λίντα, Κρίστι, Ναόμι, Τατιάνα, Στεφανί, όλοι. Τι σούπερ event! Το κλαμπ ‘‘Bains Douches’’ σε μεγάλες δόξες, το ίδιο και το ‘‘Queen’’ στη Σανς Ελιζέ. Ο Νίκος έκανε το ραντεβού με το Metropolitan, όπου του έλεγαν τρελά ποσά. Η Κλόντια μόλις είχε κλείσει συμβόλαιο με τον Καρλ Λάγκερφελντ για τη Chanel και ήταν πολύ hot στο Παρίσι, αλλά όχι τόσο σούπερ στάρ, όπως οι Λίντα, Κρίστι, Ναόμι, Τατιάνα, Σίντι, που λόγω του “Freedom” (σ.σ.: στο βιντεοκλίπ του τραγουδιού του Τζορτζ Μάικλ είχαν πρωταγωνιστήσει και οι πέντε μαζί) ήταν το επίκεντρο σε όλο τον κόσμο. Η Κλόντια ως λολίτα Μπεμπέ ξεκίναγε τον μύθο της... Στο πάρτι του Dior, που είχε γίνει στο ξενοδοχείο ‘‘Grand Hotel’’, βρίσκομαι προ εκπλήξεως. Οπως πίνω τη σαμπάνια μου ακούω: “Bασίλειος, Βασίλειος”. Είναι η Μούσα μου, η Θεά μου Λίντα Εβαντζελίστα μαζί με τη new comer στα σούπερ μόντελ Κάρεν Μούλντερ και έρχονται προς το μέρος μου κυνηγημένες από καμιά πενηνταριά φωτογράφους και τηλεοπτικά δίκτυα απ’ όλο τον κόσμο που “κόβονται” για μια φωτογραφία, μια δήλωση, κάτι. Η Λίντα έχει μόλις βάψει τα μαλλιά της κόκκινα και έχει μπει σε άλλο ρόλο, χολιγουντιανής βαμπ. Με πλησιάζει και με συστήνει στην Κάρεν Μούλντερ... Η Κλόντια που μας παρακολουθεί από μια γωνιά έρχεται και αυτή στην παρέα. Μου συστήνεται και κλείνει πονηρά το μάτι: "Μπα για κάτσε!", μου λέει, "θα έρθω κι εγώ σ' επιδειξή σου".

«...Οταν η Κλόντια Σίφερ ήρθε στην Ελλάδα, ήρθε αντιμέτωπη με το ελληνικό χιούμορ. Χατζηστεφάνου και Αγγελιδάκης εμφανίστηκαν με T-shirt που έγραφαν “We hate Claudia. Claudia go home!”. Ευτυχώς δεν παρεξηγήθηκε κι έτσι λίγες ώρες μετά φύγαμε για Μύκονο», αναφέρει απόσπασμα από το βιβλίο που δημοσιεύθηκε στο Πρώτο Θέμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved