Ο οίκος Zolotas παρουσίασε τη συλλογή Thetis-Γούρι
Designers

Ο οίκος Zolotas παρουσίασε τη συλλογή Thetis-Γούρι

Την Τετάρτη, 14 Οκτωβρίου 2016 πραγματοποιήθηκε η επίσημη παρουσίαση της συλλογής Thetis - Γούρι 2016 του οίκου ZOLOTAS.

Κατά τη διάρκεια του Τρωικού πολέμου, η Νηρηίδα Θέτις ζήτησε από το θεό Ήφαιστο να σφυρηλατήσει μια καινούργια ασπίδα για τον γιό της Αχιλλέα. Με αφετηρία τη ραψωδία 16 της Ιλιάδας και με έμπνευση τη θρυλική ασπίδα του Αχιλλέα, ο οίκος ZOLOTAS, σαν σύγχρονος Ήφαιστος, δημιούργησε μια πολύτιμη ασπίδα που μας υπενθυμίζει τη ματαιότητα του πολέμου και την αξία της ειρηνικής ζωής.
Η THETIS, σύμβολο της θεϊκής προστασίας, μας θωρακίζει μπροστά στα εμπόδια ώστε να αντιμετωπίσουμε τη νέα χρονιά με τόλμη και αισιοδοξία.

Η συλλογή - από ασήμι ή χρυσό με διαφορετικές παραλλαγές και χρώματα- ξεκινά από 30 ευρώ. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και το 2016 η Thetis έχει ως στόχο elepap1 να συνδράμει ουσιαστικά στην ενίσχυση του αξιέπαινου φιλανθρωπικού έργου της ΕΛΕΠΑΠ και να στηρίξει τα «Βήματα Ζωής» των παιδιών και ενηλίκων με αναπηρία, αφιερώνοντας μέρος των πωλήσεών της προς όφελος του σκοπού αυτού.
Το 2016, η THETIS είναι η ομηρική μας ασπίδα!

Μπορείτε να ανακαλύψετε τη συλλογή Thetis Γούρι 2016 στο www.zolotas.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved