Βασίλης Ζούλιας: «Τα ναρκωτικά είναι το κερασάκι σε μια τούρτα»
Designers

Βασίλης Ζούλιας: «Τα ναρκωτικά είναι το κερασάκι σε μια τούρτα»

Ο Βασίλης Ζούλιας δεν διστάζει να εκφράσει τις σκέψεις και τα συναισθήματα του μέσω των social media. Πρόσφατα βίωσε μια σημαντική απώλεια, καθώς τον Ιανουάριο έχασε το αδελφό του, Χρήστο, από καρκίνο του πνεύμονα, πράγμα που δεν δίστασε να μοιραστεί, γράφοντας ένα συγκινητικό μήνυμα από καρδιάς στη σελίδα του στο Facebook.

«Εκτός από τη δουλειά μου στα social media μοιράζομαι απόψεις και προσωπικά συναισθήματα Εχω περάσει κάποιες δυσκολίες στη ζωή μου κι επειδή τις έχω πια ξεπεράσει, νιώθω πολύ συχνά ευγνωμοσύνη. Το γράψιμο είναι ένας τρόπος να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου αυτή και ίσως να εμπνεύσω κάποιους ανθρώπους. Μου εκείνη την εποχή στην Ελλάδα, ποτέ δεν ήμουν ευχαριστημένος. Τα ναρκωτικά είναι το κερασάκι σε μια τούρτα. Όταν τα κόβεις, φεύγει το κερασάκι, αλλά εξακολουθείς να παραμένεις με την τούρτα Είναι μια αρρώστια που χτυπά σε σωματικό, ψυχολογικό και πνευματικό επίπεδο. Τα στερητικά κρατάνε λίγο κι έτσι το σωματικό φεύγει, αλλά μετά πρέπει να ασχοληθείς με το ψυχολογικό και το πνευματικό» τόνισε στο People.

Το ποτήρι για εκείνον είναι πάντα μισογεμάτο και το μαγικό του μότο είναι το «μόνο για σήμερα». «Όποια δυσκολία κι αν υπάρχει, μπορεί να αντιμετωπιστεί στο σήμερα» εξηγεί και συμπληρώνει: «Η πρώτη σκέψη που κάνω ίο πρωί είναι "ευχαριστώ". Ευγνωμοσύνη. Ευγνωμοσύνη που ακόμα μια μέρα είμαι ζωντανός, είμαι "καθαρός". Ως άνθρωπος που έχω περάσει δύσκολα μέσα στη χρήση, κάθε μέρα που ξυπνάω και δεν έχω αυτό τον εφιάλτη πια, νιώθω ευγνωμοσύνη, κι ας έχουν περάσει είκοσι τρία χρόνια».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved