Λάκης Γαβαλάς: Yπογράφει ξανά τις τσάντες Hermès
Designers

Λάκης Γαβαλάς: Yπογράφει ξανά τις τσάντες Hermès

Ο οίκος πολυτελών ειδών και αξεσουάρ Hermès, καλεί τον Λάκη Γαβαλά να κάνει τη δική του στυλιστική παρέμβαση σε ιστορικές τσάντες του brand, αποκτώντας πελάτες όπως ο Κάνιε Γουέστ.

Ο Λάκης Γαβαλάς βάζει ξανά την υπογραφή του σε εμβληματικές τσάντες του οίκου Hermès, όπως οι θρυλικές Kelly και Birkin.

«Η γνωριμία με τον Ζαν-Λουί Ντιμά είναι μια κληρονομιά πολλών χρόνων. Χρονολογείται από το 1990, τότε που έκανα ιππασία και πήγαινα στον Hermès για να προμηθευτώ σέλες και σχετικά αξεσουάρ για εμένα και τα άλογά μου. Εμπαινα στις boutique τους και ένιωθα μαγεμένος. Κάποιο Πάσχα όπου είχα κάνει ένα κάλεσμα στο σπίτι της Μυκόνου και ο καιρός ήταν άσχημος είχα παραγγείλει ένα μεγάλο πανί τέντας προκειμένου να προστατεύσω τους καλεσμένους μου από τον αέρα. Κατά τη διάρκεια του event, λοιπόν, κάποιοι καλεσμένοι που είχαν τα κέφια τους έβγαλαν μαρκαδόρους και μπογιές και άρχισαν να ζωγραφίζουν το ύφασμα. Βλέποντας το εκπληκτικό αποτέλεσμα, είχα την έμπνευση να αξιοποιήσω το ζωγραφισμένο ύφασμα φτιάχνοντας μια καμπαρντίνα. Κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved