Νίκος Αποστολόπουλος: Η αυτοκτονία και η στήριξη
Designers

Νίκος Αποστολόπουλος: Η αυτοκτονία και η στήριξη

Όταν πέρασε από το μυαλό του Νίκου Αποστολόπουλου η ιδέα της αυτοκτονίας, ποιος άνθρωπος ήταν αυτός με τον οποίο διαχειρίστηκε μαζί του τα συναισθήματα του;

«Την πρώτη φορά ήταν η γυναίκα μου, στο Παρίσι, η οποία στάθηκε πλάι μου σαν άγγελος προστασίας, μια βουβή, δυνατή παρουσία, που με έκανε σιγά-σιγά να προσαρμόζομαι ατά καινούργια δεδομένα, στην καινούργια κατάσταση. Τη δεύτερη φορά ήταν πλάι μου και η αδελφή μου. Στη ζωή μου οι γυναίκες έχουν μεγάλη σημασία, άντρες δεν έχουν μεγάλη σημασία. Οι φίλοι μου είναι 90% γυναίκες, είναι σαν θεραπαινίδες» τόνισε στο Λοιπόν.

- Γιατί όχι οι άντρες;

«Δεν είχα καλές σχέσεις με τους άντρες. Όπως είχα δύσκολες σχέσεις με τον πατέρα μου, με φίλους, τους βρίσκω πάρα πολύ... λίγους. Με τον πατέρα μου δεν είχαμε σχέσεΐ5, παρόλο που μου στάθηκε πολύ, με σπούδασε, μου έδωσε αρκετά χρήματα για να σπουδάσω στην Αθήνα, στην Σορβόννη, στο Παρίσι, αλλά δεν είχαμε εσωτερική επαφή»

- Με τη μητέρα σου πώς ήταν η σχέση σας;

«Πολύ δεμένοι, βαθιά συναισθηματική σχέση, νιώθω ότι είναι πάντα μαζί μου, τη νιώθω έντονα δίπλα μου. Τους ανθρώπους που έχουν «φύγει» δεν τους αφήνω, τους έχω για πάντα μαζί μου, συζητάω μαζί τους»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved