Απόστολος Μητρόπουλος: «Σκοπός μου ήταν να δείξω στο ελληνικό κοινό μια αναδρομική κολεξιόν»
Designers

Απόστολος Μητρόπουλος: «Σκοπός μου ήταν να δείξω στο ελληνικό κοινό μια αναδρομική κολεξιόν»

Από το πρώτο Madwalk που έγινε το Φεβρουάριο του 2011 μέχρι το φετινό, ο Απόστολος Μητρόπουλος είναι ο μόνος σχεδιαστής που έχει δώσει το «παρών» όλες τις φορές.

Οι συμμετοχές του σχολιάστηκαν από εκπομπές και blogs και το όνομά του ταυτίστηκε με το πιο «τρελό» κανάλι της χώρας.

«Μετά το Carrousel du Louvre, στο Παρίσι, όπου έκανα την πρώτη μου επίδειξη, ήρθε η πρόταση από το Mad, που αποδέχτηκα με μεγάλη χαρά. Σκοπός μου ήταν να δείξω στο ελληνικό κοινό μια αναδρομική κολεξιόν, γιορτάζοντας με τον τρόπο αυτόν τα δέκα μου χρόνια στη μόδα. Το τραγουδιστικό κομμάτι το είχε αναλάβει η Έλενα Παπαρίζου, μια τραγουδίστρια που αγαπώ και ξεχωρίζω. Το “Baby it’s over”, το οποίο είπε, επέμεναν από την εταιρεία να είναι στα ελληνικά. Εμείς όμως δεν θέλαμε με τίποτα, δώσαμε μεγάλη μάχη για να περάσει ο αγγλικός στίχος και τελικά τα καταφέραμε.

Ο Κωνσταντίνος Ρήγος, που είχε αναλάβει τη σκηνοθεσία, ήθελε να υπάρχει γυμνό για να κλείσει εντυπωσιακά το σόου. Πράγματι, βρήκαμε ένα μοντέλο από τη Γερμανία, το οποίο δέχτηκε να περπατήσει φορώντας μόνο τα γάντια και το καπέλο του Μίκυ Μάους. Δεν το είχαμε πει σε κανέναν γιατί φοβόμασταν μήπως το κανάλι το θεωρούσε προκλητικό. Τελικά την έκπληξη αυτή τη δέχτηκαν όλοι με ενθουσιασμό, έγινε χαμός στην αίθουσα», λέει στο People.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved