Γιάννης Τόγκος: Η πιο σημαντική δημιουργία του για την δική του νύφη
Designers

Γιάννης Τόγκος: Η πιο σημαντική δημιουργία του για την δική του νύφη

Έχει σχεδιάσει εκατοντάδες νυφικά αλλά αυτό σίγουρα είναι το πιο σημαντικό για τον ίδιο και για τη γυναίκα της ζωής του.

Ο Γιάννης Τόγκος, ο ιδιοκτήτης του Οίκου Kathy Heyndels παντρεύτηκε το περασμένο Σάββατο την εκλεκτή της καρδιάς του Έλενα Πετρίδου.
Η νύφη έλαμπε μέσα στην μοναδική δημιουργία του συζύγου της για εκείνη ενώ ο γαμπρός επέλεξε να φορέσει κοστούμι sur mesure “Γιαννετος” . Ένας γάμος «οικογενειακή υπόθεση δηλαδή αφού ο Τάκης Γιαννέτος ήταν ένας από τους δύο τους κουμπάρους του ερωτευμένου ζευγαριού, μαζί με την σύζυγο του Κατερίνα Γιαννέτου, τον γνωστό κομμωτή Ηλία Ζάρμπαλη και την εδώ και αρκετά χρόνια σύντροφο της ζωής του Μαργαρίτα Εγγλέζου
Καλεσμένοι λίγοι εκλεκτοί φίλοι και συγγενείς αφού το ζευγάρι ήθελε να κρατήσει το γάμο του «κλειστό» και φυσικά ο έφηβος γιος του Γιάννη Τόγκου από τον πρώτο του γάμο. Το μυστήριο τελέστηκε στην υπέροχη εκκλησία της Αγίας Ειρήνης στο κέντρο της Αθήνας, λίγα μόλις μέτρα από το ατελιέ του γνωστού σχεδιαστή.
Η νύφη εκεί ετοιμάστηκε, φόρεσε τα κομψά πέδιλά της, επίσης kokos Kathy Heyndels και πήγε με τα πόδια στην εκκλησία που την περίμενε συγκινημένος ο γαμπρός και από εκεί έφυγαν με το μηχανάκι του γαμπρού και τεράστια χαμόγελα.
Στο πάρτι που ακολούθησε σε γνωστό στέκι του Θησείου οι νιόπαντροι πραγματικά το έριξαν έξω ολοφάνερα τρισευτυχισμένοι. Να ζήσουν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved