«Η Ελληνική μόδα είναι τόσο δημιουργική που αποπνέει ταλέντο»
Designers

«Η Ελληνική μόδα είναι τόσο δημιουργική που αποπνέει ταλέντο»

Για το πώς βλέπουν την Ελληνική μόδα και πώς αισθάνονται που θα δείξουν για πρώτη φορά στην Ελλάδα τη δουλειά τους, μίλησαν σε πρόσφατη συνέντευξη τους οι Dsquared2.

Γιατί επιλέξατε να δείξετε τη φετινή σας δουλειά στην Αθήνα;

«Στην πραγματικότητα δεν πρόκειται για ένα ακόμη fashion show αλλά για μια στοχευμένη επίδειξη στην οποία θα παρουσιάσουμε κάποια κομμάτια της κολεξιόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2017-2018. Θεωρούμε την Ελλάδα το δεύτερο σπίτι μας για αυτό και θελήσαμε να συνεργαστούμε. Είναι ο προσωπικός μας φόρος τιμής σε μια χώρα που λατρεύουμε»

Πώς βλέπετε αλήθεια την ελληνική μόδα;

«Είναι δυναμική και με τόση δημίουργικότητα που αποπνέει ταλέντο. Μας αρέσει η μείξη των γραμμών, των υφασμάτων και των χρωμάτων που χρησιμοποιούνται τόσο στα ρούχα όσο και στα αξεσουάρ. Το γεγονός ότι είμαστε φιλοξενούμενοι στην ελληνική Εβδομάδα Μόδας θα μας δώσει τη δυνατότητα να γνωρίσουμε καλύτερα τις προτεινόμενες τάσεις και τα νέα ταλέντα»

Πώς αισθάνεστε που θα δείξετε για πρώτη φορά δουλειά σας στην Ελλάδα;

«Σίγουρα υπάρχει κούραση και σκληρή προετοιμασία, αλλά είμαστε ενθουσιασμένοι. Ο χώρος του Ζαππείου είναι μαγικός κι εμείς ετοιμάζουμε ένα εντυπωσιακό σκηνικό, κάτι αναμφισβήτητα μοναδικό. Είναι χαρά και τιμή μας που θα δείξουμε μέρος της δουλειάς μας στο ελληνικό κοινό σε έναν χώρο-μνημείο που αποτελεί αφορμή έμπνευσης και ιδεών», λέει ο σχεδιαστικό δίδυμο στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved