Αυτή είναι η Ελληνίδα που ντύνει την Μισέλ Ομπάμα
Designers

Αυτή είναι η Ελληνίδα που ντύνει την Μισέλ Ομπάμα

Η βασίλισσα των prints όπως αποκαλεί ο ξένος Τύπος την ελληνικής καταγωγής Mary Katrantzou εντυπωσίασε τους κριτικούς της διεθνούς Υψηλής Ραπτικής με την εμφάνιση της στο London Fashion Week του Λονδίνου.

Η εκδήλωση άνοιξε με τον οίκο Burberry, ενώ ακολούθησε η Katrantzou, τραβώντας τα βλέμματα με τις ευχάριστες και φωτεινές δημιουργίες της για την κολεξιόν Ανοιξη-Καλοκαίρι 2018.

Η πολυβραβευμένη σχεδιάστρια μόδας έχει αποδείξει πως ξέρει καλά να αποτυπώνει τα... παραμύθια στο ύφασμα, με την προσεχή ανοιξιάτικη και καλοκαιρινή συλλογή της να φέρνει άρωμα από Walt Disney.

«Είμαι και εγώ ένα παιδί της δεκαετίας του '80, που έπαιζε με lego και φορούσε μεγάλα, ζωηρά πουά», δήλωσε η ίδια μετά το τέλος του σόου, όπως αναφέρει η εφημερίδα Secret.

Έχει τη βάση της στο Λονδίνο, όπου σε πολύ νεαρή ηλικία, πριν καν κλείσει τα τριάντα, είχε ξεκινήσει να χτίζει ατζέντα χρυσής πελατείας «ντύνοντας» αστέρες του Χόλιγουντ. Κορυφαία, όμως, θαυμάστρια της είναι η Michelle Obama.

Αν και η αγάπη της για τους Βρετανούς σχεδιαστές είναι γνωστή, ιδιαίτερη αδυναμία έχει στη δική μας Mary Katrantzou. Σε επίσκεψη της στη Μ. Βρετανία το 2015, είχε εμφανιστεί με ένα από τα κορυφαία φορέματα της πετυχημένης σχεδιάστριας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved