Designers

Γνωστή σχεδιάστρια δηλώνει: «Το 70% με έκραζε και είπα... Θα τους γ@@@@ω, θα το κάνω, το πιστεύω!»

Gossip-tv Team

Γνωστή σχεδιάστρια αποκαλύπτει πως δεν λατρεύει τα γκαλά, ότι στην αρχή μία μεγάλη μερίδα ανθρώπων κορόιδευαν τα ρούχα της, αλλά εκείνη τα κατάφερε και είναι μόνο 26 χρονών!

Ο λόγος για την Πέλλα Παπαχρήστου την δημιουργό της PCP, με τα γνωστά κολάν που έχουν κατακτήσει τον χώρο της μόδας. Πρόκειται για μια διαφορετική φυσιογνωμία, που δεν την συναντάμε σε γκαλά και εκδηλώσεις και αν πήγαινε σε κοσμικές εκδηλώσεις θα έμπαινε κάνοντας μία χειρονομία με το δάχτυλο, όπως δείχνει στην διαδικτυακή εκπομπή Ο,τι Thess, που την συνάντησε να κάνει skate, καθώς λατρεύει τα extreme sports, ιδιαίτερα το snowboard.

Η νεαρή σχεδιάστρια αναφέρει:«Δεν μπορώ, δεν είμαι εγώ. Δεν είμαι αυτό το πράγμα. Το δήθεν, το fake: έχω λεφτά, σκάω με το φορεματάκι μου Louis Vuitton, Armani. Γιατί να πρέπει να πηγαίνω σε αυτά…» και δηλώνει «Δεν θέλω να με ξέρουν, δεν προσφέρω κάτι. Προτιμώ να γνωρίσω κάποιον που σώζει παιδιά. Κάνω ρούχα, δεν κάνω κάτι».

Επίπλέον δεν διστάζει να πει ότι στην αρχή δεν πίστευε κανείς στην ιδέα της και αποκαλούσαν τα κολάν που φτιάχνει «βρακιά». Η Πέλλα τονίζει: «Στην αρχή με κορόιδευαν και μου έλεγαν "καλά τι είναι αυτά που κάνεις". Ακόμα και μέσα από την δουλειά μου έλεγαν, "τι είναι αυτά που κάνεις, βρακιά;". Φορούσα το μπλε το ηλεκτρίκ και έβγαινα έξω και μου λέγανε "καλά τι είναι αυτό, που είσαι, από την λαϊκή το πήρες;". Το 30% θα μου έλεγε καλά σχόλια, το 70% θα μου το κράζε. Και έλεγα... είναι δυνατόν, είναι σοβαρός ο κόσμος; Θα τους γ@@σω, θα το κάνω, το πιστεύω!»

Και καταλήγει: «Με ρωτάνε αυτό το πράγμα αν την έχω ψωνίσει και μου φαίνεται πολύ τρελό. Είχε έρθει μια κοπέλα και μου είπε, εγώ αν ήμουν στη θέση σου, θα ήμουν πάρα πολύ ψωνισμένη. Γιατί… Δεν έχω καταφέρει κάτι».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved