Η σύζυγος γνωστού Έλληνα σχεδιαστή είναι σε προχωρημένη εγκυμοσύνη
Designers

Η σύζυγος γνωστού Έλληνα σχεδιαστή είναι σε προχωρημένη εγκυμοσύνη

Περιμένουν το δεύτερο παιδάκι τους και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Και πάλι μπαμπάς θα γίνει ο γνωστός σχεδιαστής του οίκου Kathy Heyndels, Γιάννης Τόγκος. Η σύζυγος του, Έλενα Πετρίδου, είναι ήδη σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και περιμένουν πώς και πώς τον ερχομό του πελαργού. Η μελαχρινή καλλονή εμφανίστηκε μάλιστα πριν από λίγες μέρες στην επίδειξη μόδας του συζύγου της με την κοιλίτσα φουσκωμένη και έλαμπε από ευτυχία.

Το υπέροχο μουσταρδί φόρεμα της μαρτυρούσε ότι περνάει την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής της, αφού στο πλευρό του Γιάννη βρήκε τον απόλυτο έρωτα. Το ζευγάρι υστέρα από κεραυνοβόλο έρωτα παντρεύτηκε τον Φεβρουάριο του 2017. Ο Γιάννης Τόγκος έχει διαγράψει μακρά πορεία στον χώρο της υψηλής ραπτικής και εκατοντάδες γυναίκες τον έχουν εμπιστευθεί για το φόρεμα της πιο σημαντικής ημέρας της ζωής τους, του νυφικού τους.

Η σύζυγος του Γιάννη Τόγκου παντρεύτηκε φορώντας δημιουργία του. Ο γάμος τους είχε γίνει στην εκκλησία της Αγίας Ειρήνης στο κέντρο της Αθήνας. Οι καλεσμένοι ήταν λίγοι και εκλεκτοί από το συγγενικό και φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού. Μετά τον γάμο, το ζευγάρι είχε παραθέσει πάρτι σε μαγαζί του θησείου, με το γλέντι να κρατά ως αργά.

Το «παρών» στον γάμο είχε δώσει και ο γιος του Γιάννη Τόγκου από τον πρώτο του γάμο με την Τζο Τόγκου. Το ζευγάρι έχει κρατήσει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και οι δημόσιες εμφανίσεις του είναι επιλεκτικές.

Πηγή: Secret

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved