Κοκοσαλάκη: Ένας χρόνος χωρίς! Το μήνυμα της αδελφής της ραγίζει καρδιές!
Designers

Κοκοσαλάκη: Ένας χρόνος χωρίς! Το μήνυμα της αδελφής της ραγίζει καρδιές!

Πέρασε κιόλας ένας χρόνος από την ημέρα που πάγωσε ο κόσμος της μόδας σε Ελλάδα και Λονδίνο με την είδηση του θανάτου της γνωστής σχεδιάστριας μόδας Σοφίας Κοκοσαλάκη!  

Πάλεψε μόλις για δύο μήνες με τον καρκίνο ο οποίος όμως τη νίκησε. Έφυγε σε ηλικία 47 ετών, κάνοντας τον κόσμο της μόδας να παγώσει. Τους φίλους και τους συγγενείς της που δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτό που είχε συμβεί... Και σήμερα, η αδελφή της Ναταλία, συγκινεί με την ανάρτησή της στο instagram:

«Πίστευα ότι οι ημερομηνίες δεν έχουν σημασία, αλλά τελικά έχουν. Σαν σήμερα πέρυσι ήταν μακράν η δυσκολότερη μέρα της ζωής μου. Ξέρω ότι η Σοφία έζησε την ζωή της σαν έφηβη, αγάπησε τους ανθρώπους γύρω της, μακράν ο πιο χαρούμενος άνθρωπος που έχω γνωρίσει.

Ξέρω ακόμα ότι αν ήταν ακόμα ζωντανή, μεγαλώνοντας θα γινόμαστε δυο αγαπημένες γριούλες, πιο cool από ποτέ, να κουτσομπολεύουμε ακόμα και τα παιδιά μας! Η Σοφία ήταν μοναδική, ποτέ στη ζωή μου δεν εμπιστεύτηκα τη αισθητική κάποιου ανθρώπου τόσο τυφλά όσο την δική της. Και είχε να δώσει πολλά περισσότερα ακόμα...»

Όλοι όσοι τη γνώρισαν και συνεργάστηκαν μαζί της, μιλούσαν για έναν πολύ δοτικό και δημιουργικό άνθρωπο που ήταν η χαρά της ζωής και ήταν αφοσιωμένη απόλυτα σε αυτό που αγαπούσε να κάνει. Τη μόδα η οποία εδώ και έναν χρόνο, για πολλούς, έχει μείνει φτωχότερη με την απώλειά της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved