Designers

Θύμα του κορονοϊού και η Σήλια Κριθαριώτη που περιγράφει τον εφιάλτη: «Φοβήθηκα πολύ» (video)

Gossip-tv Team

Η Σήλια Κριθαριώτη με ανάρτησή της ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους πως βίωσε και εκείνη τον εφιάλτη του κορονοϊού καθώς νόσησε. 

Η ίδια ανέβασε ένα βίντεο μιλώντας για την άσχημη αυτή εμπειρία της. Κόλλησε τον ιό σε ένα ταξίδι της στο Λονδίνο και όταν επέστρεψε νόσησε και φυσικά χρειάστηκε να κάνει ό,τι ήταν απαραίτητο, υπό την καθοδήγηση της γιατρού της προκειμένου να γίνει καλά.

«Ήθελα σήμερα να μοιραστώ μαζί σας ότι γυρνώντας από ένα ταξίδι στο Λονδίνο, στα μέσα Μαρτίου αρρώστησα και εγώ από τον γνωστό ιό. Φοβήθηκα πολύ ήταν κάτι πρωτόγνωρο για μένα…» ήταν μερικά από τα λόγια της στο βίντεο που ανάρτησε κατά το οποίο ευχαρίστησε όλους εκείνους τους ανθρώπους που στάθηκαν στο πλευρό της και τη βοήθησαν να ξεπεράσει το πρόβλημά της.

Ευχαρίστησε όμως κυρίως τον σύζυγό της Νίκο Τσάκο, τον φύλακα άγγελό της, όπως είπε, ο οποίος τη στήριξε όσο κανένας άλλος σε αυτή τη δύσκολη μάχη της.

Η διεθνούς φήμης Ελληνίδα σχεδιάστρια, όταν ξέσπασε η πανδημία βρισκόταν στο Λονδίνο για δουλειές και προφανώς είχε έρθει σε επαφή με πολύ κόσμο, μιας και η φύση της δουλειάς της είναι τέτοια.

Δυστυχώς κάποια από τις επαφές της αποδείχτηκε μοιραία αφού κόλλησε τον κορονοϊό που για λίγο μετέτρεψε τη ζωή της σε κόλαση.

Πλέον είναι όμως απολύτως καλά και δείχνει ευγνώμων που βγήκε γερή από αυτή τη δοκιμασία.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved