Gigi Hadid: Εκτός ντεφιλέ της Victoria's Secret έπειτα από έντονες αντιδράσεις
Fashion Shows

Gigi Hadid: Εκτός ντεφιλέ της Victoria's Secret έπειτα από έντονες αντιδράσεις

Δεν θα περπατήσει στην πασαρέλα μαζί με τα άλλα μοντέλα της Victoria’s Secret η Gigi Hadid. Ο λόγος; Οι έντονες αντιδράσεις που προκλήθηκαν έπειτα από βίντεο που πόσταρε στο instagram η αδερφή της.

Σε αυτό, η Gigi Hadid φαίνεται να κρατά ένα μπισκότο με το σχήμα του Βούδα και να προσποιείται ότι έχει πιο μικρά και σχιστά μάτια.

Η συμμετοχή της στο ετήσιο ντεφιλέ της Victoria's Secret που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα στη Σαγκάη ακυρώθηκε μετά τις αντιδράσεις των Κινέζων, οι οποίοι θεώρησαν ότι το μοντέλο με το βίντεο αυτό τους προσβάλλει.

«Έχω απογοητευτεί τόσο πολύ που δεν μπορώ να πάω στην Κίνα φέτος. Αγαπώ την οικογένειά μου Victoria's Secret και νοητά θα είμαι μαζί με όλα τα κορίτσια» , έγραψε στον πορσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Η... απουσία της Gigi Hadid από την πασαρέλα μόνο για καλό έγινε για την εταιρία εσωρούχων, η οποία επιδιώκει να κάνει ένα μεγάλο άνοιγμα στην αγορά της Κίνας και να συγκαταλέγεται στις εταιρίες με τα πιο ακριβά και πολυτελή εσώρουχα.

Η εταιρία μάλιστα εγκαινίασε πρόσφατα στην Κίνα τα πρώτα της καταστήματά της και το fashion show αυτό είναι το πρώτο της που οργανώνει εκτός των ΗΠΑ αλλά και της Ευρώπης.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved