Μαρία-Ολυμπία: Λανσάρει την πρώτη συλλογή της με σανδάλια και μπαλαρίνες!
Models

Μαρία-Ολυμπία: Λανσάρει την πρώτη συλλογή της με σανδάλια και μπαλαρίνες!

Η κόρη της Μαρί Σαντάλ και του πρίγκιπα Παύλου ποζάρει όλο χάρη για τη νέα της collection.

H πρώτη της συλλογή είναι γεγονός και φωτογραφίζεται φορώντας η ίδια τις δημιουργίες της, με σκοπό να τις λανσάρει. Η εγγονή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου δημιούργησε άνετες μπαλαρίνες και slippers για κάθε γυναίκα, και κυκλοφορούν για κορυφαίο brand.

Η όμορφη γαλαζοαίματη άρπαξε την ευκαιρία που της δόθηκε από διεθνή κολοσσό της μόδας, κι έτσι η πρώτη της συλλογή κυκλοφορεί, κι είναι έτοιμη να αποδείξει το ταλέντο της ως σχεδιάστρια μόδας.

Η 22χρονη Μαρία-Ολυμπία συνεχίζει, ωστόσο, τις σπουδές της στη μόδα και την φωτογραφία στο Parsons of Design της Νέας Υόρκης, αφού είναι αντικείμενα που υπεραγαπά.

Η προηγούμενη διάσημη κυρία, που είχε σχεδιάσει παπούτσια για λογαριασμό του διάσημου οίκου, είναι η fashion blogger Ολίβια Παλέρμο, με υψηλές πωλήσεις παγκοσμίως.

Η Μαρία-Ολυμπία πρόκειται να έχει έντονο πρόγραμμα, καθώς θα πρέπει να ταξιδεύει σε όλες τις μητροπόλεις μόδας για την προώθηση της συλλογής της. Βέβαια, είναι το αγαπημένο κορίτσι των απανταχού fashionistas κι αυτό διευκολύνει την απαιτητική δουλειά της!

Δείτε φωτογραφίες

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved