H Κυβέλη εμφανίστηκε στη Μύκονο με hot bikini και μας θύμισε γιατί -δικαίως- κέρδισε το GNTM!
Models

H Κυβέλη εμφανίστηκε στη Μύκονο με hot bikini και μας θύμισε γιατί -δικαίως- κέρδισε το GNTM!

Η Κυβέλη Χατζηευστρατίου είχε καιρό να... χτυπήσει αλλά μάλλον είναι πολύ προσεκτική στο πώς θα κάνει εμφάνιση ώστε αυτή να συνοδεύεται από τον ανάλογο... ντόρο!

Γιατί στις πρώτες διακοπές της για τη φετινή σεζόν στη Μύκονο, έκανε πολλά ζευγάρια μάτια να στραφούν προς τη μεριά της όταν εκείνη εμφανίστηκε σε γνωστό hot spot του νησιού με καυτό μαύρο μπικίνι που αναδείκνυε με κάθε τρόπο τις τέλειες αναλογίες της.

Η μεγάλη νικήτρια του φετινού GNTM απαθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό να απολαμβάνει τις πρώτες δροσερές βουτιές της στην -ακόμα παγωμένη- θάλασσα και ύστερα ως... αναδυόμενη Αφροδίτη επέστρεψε στην ξαπλώστρα της για να αφεθεί στα χάδια του ήλιου.

Στο μεταξύ όμως είπε να γευματίσει κιόλας, επιλέγοντας να παραγγείλει ένα κινέζικο πιάτο καθώς προφανώς προσέχει πολύ και την άψογη σιλουέτα της.

Η Κυβέλη, μοναχική και ήρεμη, έδειξε να απολαμβάνει στο νησί την κάθε της στιγμή παρ' όλο που δεν διανύουμε τη high season αλλά προφανώς αυτό είναι που χαίρεται η νεαρή καλλονή, χωρίς συνωστισμούς και οχλαγωγία.

Δείτε φωτογραφίες από την εμφάνισή της με μπικίνι:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved