Τέτη Καλαφάτη «Αν κερδίσω θα βοηθήσω όπως μπορώ την Ελλάδα»
Models

Τέτη Καλαφάτη «Αν κερδίσω θα βοηθήσω όπως μπορώ την Ελλάδα»

Ψηφίζουμε όλοι την ελληνική συμμετοχή στον διαγωνισμό της Martini.

Η Ελλάδα μπορεί να βγει πρώτη και είναι στο χέρι μας. Η Τέτη Καλαφάτη είναι μόλις 26 ετών, όμορφη, ταλαντούχα και ζητάει τη βοήθειά μας για να ακουστεί το όνομα της Ελλάδας για καλό λόγο σε όλο τον κόσμο. Η καλύτερη διαφήμιση δηλαδή σε μια τόσο δύσκολη περίοδο όπως αυτή που διανύουμε.

Το newsbomb.gr επικοινώνησε με την υποψήφια Ελληνίδα του διαγωνισμού της Martini που αναζητά τον νέο πρόσωπο της για τη φετινή σεζόν.

Θα είναι μεγάλη νίκη να καταφέρουμε να στείλουμε την Ελλάδα στον τελικό και μπορούμε όλοι με ένα μόνο κλικ.

-Πώς αποφάσισες να πάρεις μέρος στο διαγωνισμό;

Τέτη Καλαφάτη: Τυχαία. Μου είπε μια φίλη μου να πάρω μέρος γιατί μου ταιριάζει αυτό που ψάχνει το συγκεκριμένο brand. Είχα ακούσει για το διαγωνισμό αλλά πίστευα ότι είναι για άνδρες. Έτσι τρεις μέρες πριν λήξει έστειλα με τη βοήθεια μιας ομάδας φίλων μου, νέων παιδιών, σκηνοθετών ένα βιντεάκι. Σκεφτόμουν ότι αν κερδίσω θα μπορέσουμε, μιας και είμαι άνεργη να κάνουμε μια ταινία μεγάλου μήκους στην Ελλάδα.

-Πίστευες ότι θα σε διαλέξουν, είχες ξανασυμμετάσχει σε διαγωνισμό ή καλλιστεία;

T.K. Όχι. Δεν το πίστευα. Δεν έχω καμία σχέση με το μόντελινγκ, δεν μπορώ να στηθώ. Στη Martini έψαχναν κάτι άλλο και όχι αποκλειστικά μοντέλα. Εγώ είμαι ηθοποιός. Είναι πολύ διαφορετικό το μόντελινγκ. Δεν θα πήγαινα ποτέ σε καλλιστεία, δεν με εκφράζει.

Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved