Η Διονυσία Κουκίου μιλά πρώτη φορά για τη βραδιά που οδηγήθηκε στα κρατητήρια!
Models

Η Διονυσία Κουκίου μιλά πρώτη φορά για τη βραδιά που οδηγήθηκε στα κρατητήρια!

Η Διονυσία Κουκίου, πρώην σταρ Ελλάς μιλά για τη βραδιά που οδηγήθηκε στα κρατητήρια, όταν το όνομά της μπλέχτηκε σε υπόθεση για υπόθαλψη εγκληματία.

Το μοντέλο τονίζει στο περιοδικό People: «Κοιμόντουσαν όλοι, όταν περασμένες 4 τα ξημερώματα ακούστηκε ένας περίεργος γδούπος. Αστυνομία ανοίξτε την πόρτα. Πεταχτήκαμε όλοι. Πανικοβληθήκαμε, η αδερφή μου είχε ασπρίσει από τον φόβο της. Δεν μπορούσαμε να καταλάβουμε τι συνέβη. Τότε ήταν που ο Αλέξης Φράγκος βγήκε μπροστά και είπε: «Επειδή είναι έγκυος γυναίκα εδώ μέσα και δε γνωρίζει τίποτα πάρτε εμένα. Δε φταίνε σε τίποτα οι άλλοι"».

Και εξηγεί πως ο κύριος ύποπτος για τη δολοφονία του 38χρονου στην Πάτρα βρέθηκε μέσα στο ίδιο της το σπίτι: «Με την κοπέλα του Αλέξη Φράγκου, τη Σοφία είμαστε παιδικές φίλες από την Πάτρα, όπως και με τον Αλέξη Φράγκο. Όλοι εκεί γύρω έχουμε μεγαλώσει. Η Σοφία η κοπέλα του έψαχνε δουλειά και είχε κατέβει στην Αθήνα. Έτσι ήρθε και έμεινε μαζί μας. Μάλιστα ετοιμαζόμασταν για τον γάμο της αδερφής μου και θα μας βοηθούσε και στις ετοιμασίες».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved