Δημήτρης Αλεξάνδρου: «Είμαι πολύ επιφυλακτικός με τις γυναίκες»
Models

Δημήτρης Αλεξάνδρου: «Είμαι πολύ επιφυλακτικός με τις γυναίκες»

Έφτασε ποτέ στο σημείο ο Δημήτρης Αλεξάνδρου να πει «θέλω να μείνω για πάντα μαζί μ' αυτή τη γυναίκα»;

«Ναι. Το 'χω πει κιόλας δημόσια αυτό. Μέχρι σήμερα δεν πιστεύω ότι έκανα λάθος τότε, απλώς οι συνθήκες και οι προδιαγραφές δεν συνέβαλαν σ' αυτό» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.
- Μήπως υπήρξες λίγο επιπόλαιος στις σχέσεις σου;
«∆εν θα χρησιμοποιούσα αυτή τη λέξη. Θα σου έλεγα όμως ότι έχω υπάρξει πολύ ενθουσιώδης. ∆εν ήταν αυτό που νόμιζα στην αρχή, μου έφυγε γρήγορα, και μετά καταντάς να γίνεσαι «επιπόλαιος».
- Μετανιώνεις για δηλώσεις που έκανες στο παρελθόν για προηγούμενες σχέσεις σου;
«∆υστυχώς, σε αυτές τις δηλώσεις που κατά καιρούς έχουν γραφτεί και ειπωθεί, άλλα ήθελα να πω, άλλα είπα και, σε κάποιες περιπτώσεις, άλλα γράφτηκαν. Γενικότερα, δεν είμαι ο άνθρωπος που του αρέσει να κάνει δηλώσεις, ιδιαίτερα για την προσωπική του ζωή. Πριν από κάποιες συγκεκριμένες σχέσεις μου είχα ήδη μια πολύ επιτυχημένη πορεία στον χώρο του modeling -τόσο της Ελλάδας όσο και του εξωτερικού- και κανείς μέχρι τότε δεν ήξερε την προσωπική μου ζωή. ∆εν προκαλώ, ούτε θέλω να γίνομαι στόχος. Και αυτό θα ακολουθήσω από εδώ και έπειτα σε σχέση με τη δημόσια εικόνα μου και την προσωπική μου ζωή.»
- Τελικά είσαι άντρας που δημιουργεί μεγάλα πάθη;
«(γελάει) Είμαι πολύ επιφυλακτικός με τις γυναίκες... Αν και στον έρωτα πρέπει να εκτίθεσαι. Κοίτα, είναι λίγο πολύπλοκο και δύσκολο όλο αυτό, αλλά θα το φτιάξω. (χαμογελάει)»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved