Η Ελληνίδα που κατακτά την Hermes
Models

Η Ελληνίδα που κατακτά την Hermes

Έχει κάνει μεγάλη βήματα στην μέχρι τώρα καριέρα της και μάλιστα έχει κατακτήσει ακόμα και την... Hermes.

Ο λόγος για την Υβόννη Ντόστα, το κορίτσι που ήρθε από την Πρέβεζα στην Αθήνα για να σπουδάσει σχέδιο μόδας κατέληξε να κάνει πασαρέλα για διάσημους οίκους όπως ο Hermes, o Giza και ο Gianfranco Ferre ενώ σύντομα θα παρουσιάσει τη δική της συλλογή beachwear.
«Οι φωτογραφήσεις δεν ήταν ποτέ το δυνατό μου σημείο. Από την πρώτη στιγμή απολάμβανα το περπάτημα στην πασαρέλα, γι' αυτό και είχα βάλει στοίχημα με τον εαυτό μου σε αυτό το live τετ-α-τετ με τον κόσμο να είμαι η καλύτερη. Προπόνησα τον εαυτό μου και με τον καιρό τα κατάφερα. Με συναρπάζει το να αναδεικνύεις τα ρούχα με αυτό το μοναδικό τρόπο» δήλωσε η ίδια στο "thema people".
«Η συνεργασία με μεγάλους οίκους είναι μεγάλη εμπειρία. Ο επαγγελματισμός των ξένων μόνο ως θείο δώρο μπορεί να εκληφθεί. Είμαι τυχερή γιατί αν και καινούργια στο χώρο γαλουχήθηκα από κορυφαίους οίκους της Ευρώπης» λέει η ίδια. «Ίσως να αποτελέσω και τη μοναδική περίπτωση όπου θα είμαι η πρωταγωνίστρια της καμπάνιας των ρούχων που σχεδιάζω η ίδια», λέει χαριτολογώντας και καταλήγει: «Είναι αυτό το κλασικό που λέμε οι Έλληνες «Γιάννης κερνάει, Γιάννης πίνει».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved