Ελληνίδα top model έγινε μανούλα εδώ και 2 μήνες και δεν το πήρε χαμπάρι κανείς!
Models

Ελληνίδα top model έγινε μανούλα εδώ και 2 μήνες και δεν το πήρε χαμπάρι κανείς!

Μανούλα για πρώτη φορά έγινε η Ελληνίδα µούσα του Αρµάνι και μάλιστα εδώ και δύο μήνες, αλλά δεν τον έχει πάρει κανείς χαμπάρι.

Ο λόγος για τη Σοφία Χρυσοχοΐδου που έφερε στον κόσµο το πρώτο της παιδί. «Πραγµατικά, είναι µοναδικό το συναίσθηµα. Αυτή η χαρά το να δηµιουργείς µια νέα ζωή... Το ένιωσα µε τη γέννηση του γιου µου!», λέει µε συγκίνηση στη real. Μπορεί όλα αυτά τα χρόνια να πρωταγωνιστούσε στις διεθνείς πασαρέλες και να «αλώνιζε» στο προσκήνιο της δηµοσιότητας, όµως η Ελληνίδα τοπ μόντελ κατάφερε να κρατήσει την προσωπική της ζωή µακριά από τα αδιάκριτα βλέµµατα. Με αρχή τον ίδιο τον γάµο της, που έγινε παρουσία ελάχιστων φίλων και συγγενών πέρυσι τον Ιούνιο στη Χαλκιδική. Τόσο εκείνη όσο και ο σύζυγός της Γιώργος Καλογερόπουλος -βοηθός καπετάνιου σε ιδιωτικό σκάφος- θέλησαν να µοιραστούν την τόσο ευτυχισµένη στιγµή της κοινής τους ζωής µόνο µε τους πολύ κοντινούς τους ανθρώπους.
Άλλωστε, τα τελευταία τέσσερα χρόνια η Σοφία ζει µόνιµα στη Θεσσαλονίκη. Εκεί, το 2013, γνώρισε τον Γιώργο και αποφάσισαν να ενώσουν τις ζωές τους, ενώ η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε µε τη γέννηση του γιου τους.
Μάλιστα, παρά τη µικρή δυσκολία που αντιµετώπισε καθώς ο γιος της ήρθε λίγο νωρίτερα απ’ ό,τι υπολόγιζαν, όλα βαίνουν καλώς. «Αν και ο τοκετός ήταν πρόωρος, γέννησα φυσιολογικά και ο γιος µας είναι υγιέστατος και δυνατός. Όταν γεννήθηκε ζύγιζε 2.200», είπε η ίδια. Όπως είναι φυσικό, πλέον, η Σοφία Χρυσοχοΐδου έχει αφιερωθεί εξ ολοκλήρου στο σχεδόν 2 µηνών µωρό της και απολαµβάνει την πρωτόγνωρη εµπειρία. Το ζευγάρι σε λίγο καιρό ετοιµάζεται για τη βάπτιση του µικρού, ενώ έχει ήδη αποφασίσει για το όνοµα του πρωτότοκου. «Ο µικρός θα πάρει το όνοµα του µπαµπά του συζύγου µου και θα λέγεται Νικόλας. Όσο για τα βαφτίσια, θα έχουν γίνει µέχρι τον Σεπτέµβριο» λέει με χαρά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved