Η Σερραία καλλονή που έγινε μούσα του Giuseppe Zanotti
Models

Η Σερραία καλλονή που έγινε μούσα του Giuseppe Zanotti

Την Ευαγγελία Κουταλίδου τη γνωρίσαµε για πρώτη φορά µέσα από το Next Top Mpdel που παρουσίαζε η Βίκυ Καγιά. Από τότε η Ελληνίδα καλλονή κυνήγησε τους στόχους της και πολύ γρήγορα η επιτυχία τής χτύπησε την πόρτα.

Από την πρώτη στιγµή που άρχισε να ασχολείται µε το µόντελινγκ, µάγεψε µε την οµορφιά της τους ανθρώπους του χώρου, ενώ πρόσφατα γοήτευσε ιδιαίτερα τον διάσηµο Ιταλό υποδηµατοποιό Giuseppe Zanotti. Τόσο που ο παγκοσµίου φήµης δηµιουργός την έχρισε, σύμφωνα με τη real, µούσα του στην τελευταία διαφηµιστική καµπάνια.
Όλα συνέβησαν σχεδόν καρµικά για την Ευαγγελία και η συνάντησή της µαζί του ήταν µοιραία. Η Ελληνίδα καλλονή µε το γαλάζιο καθηλωτικό βλέµµα και τις τέλειες αναλογίες βρισκόταν τον περασµένο Μάρτιο στο Μιλάνο δουλεύοντας ως µοντέλο του πρακτορείου Ace, συµµετέχοντας για πρώτη φορά στην εβδοµάδα µόδας που διοργανώνεται κάθε χρόνο στη συγκεκριµένη πόλη. Η ίδια θεωρεί πως ένα µοντέλο πρέπει να δουλέψει στο Μιλάνο, καθώς θεωρείται κάτι σαν... master στο µόντελινγκ. Και αυτό έκανε... Κατά την παρουσία της, λοιπόν, στην πασαρέλα εντυπωσίασε ιδιαίτερα, όµως δεν περίµενε ποτέ πως θα κατάφερνε να καθηλώσει µε την οµορφιά της τον διάσηµο Ιταλό σχεδιαστή παπουτσιών, ο οποίος ενθουσιάστηκε όταν αναζήτησε και έµαθε το βιογραφικό της. Το µεγαλύτερο προσόν της για εκείνον ήταν πως είναι Ελληνίδα. Ο Zanotti λατρεύει τη χώρα µας και έχει µαγευτεί από τα ελληνικά νησιά, τα οποία έχει επισκεφτεί. Ο διάσηµος σχεδιαστής πρότεινε αµέσως στην όµορφη Ελληνίδα να γίνει η πρωταγωνίστρια της νέας διαφηµιστικής καµπάνιας του οίκου του µε τις νέες κολεξιόν του κι εκείνη δέχτηκε µε χαρά.
Όσοι γνωρίζουν την Ευαγγελία από µικρή δεν θα µπορούσαν να τη φανταστούν να καταπιάνεται µε κάτι άλλο επαγγελµατικά εκτός του µόντελινγκ. Τελειώνοντας το σχολείο, µετακόµισε στη Θεσσαλονίκη, έφτιαξε το book της και ξεκίνησε τις πρώτες της δουλειές. Ποτέ όµως δεν παράτησε τις σπουδές και τη µόρφωσή της. Ακόµα και τώρα που µοιράζει τη ζωή της στις µητροπόλεις της µόδας παγκοσµίως, συνεχίζει κανονικά τις σπουδές της στο Τµήµα Μarketing & Communication Management του Καποδιστριακού Πανεπιστηµίου Αθηνών, παρότι οι προτάσεις που δέχεται είναι πολλές. Πριν από λίγους µήνες βρέθηκε στα Ηνωµένα Αραβικά Εµιράτα και συγκεκριµένα στο Ντουµπάι για επιδείξεις και φωτογραφίσεις, ενώ πριν από 20 ηµέρες πρωταγωνίστησε στην καµπάνια γνωστής ελληνικής εταιρείας ρούχων, η οποία πρόκειται να προβληθεί και στην αµερικανική αγορά, καθώς το ελληνικό brand σύντοµα θα εγκαινιάσει στη Νέα Υόρκη το πρώτο του κατάστηµα, όπου πρόκειται να παρευρεθεί και η Σερραία καλλονή. Όνειρο της Ευαγγελίας είναι να ταξιδέψει µε τη δουλειά της σε όλο τον κόσµο, παρά το γεγονός πως όταν βρίσκεται µακριά από την Ελλάδα τής λείπει πολύ η αγαπηµένη της µητέρα, Χρυσή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved