Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Ερωτευμένη με αρχιτέκτονα! (φωτό)
Models

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Ερωτευμένη με αρχιτέκτονα! (φωτό)

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν πρωταγωνιστεί µόνο στις πασαρέλες των Ηνωµένων Πολιτειών και τα ντεφιλέ κορυφαίων µόδιστρων του εξωτερικού αλλά και στην καρδιά ενός γοητευτικού Έλληνα αρχιτεκτονά

Η Σταρ Ελλάς 2011 είναι ερωτευµένη εδώ και πέντε χρόνια µε τον αρχιτέκτονα Γιάννη Καραβασάνη. Ο έρωτάς τους παραµένει δυνατός, κάτι που άφησαν να φανεί στα τρυφερά ενσταντανέ τους κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στη Μύκονο. Η Ηλιάνα, η οποία ζει µόνιµα στη Νέα Υόρκη, κατάφερε το φετινό καλοκαίρι να έρθει στην Ελλάδα για δύο ολόκληρους µήνες. Με δεδοµένο ότι τα τελευταία χρόνια δεν είχε κάνει διακοπές, καθώς έτρεχε διαρκώς µε µια βαλίτσα στο χέρι για casting και φωτογραφίσεις, το να έχει χρόνο για να τον αφιερώσει στον σύντροφό της, στις φίλες της και την οικογένειά της ήταν µια κατάκτηση.
Η Ηλιάνα και ο Γιάννης, οι οποίοι είχαν γνωριστεί το καλοκαίρι του 2010 σε κοινή παρέα και ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα, θέλησαν να περάσουν το µεγαλύτερο µέρος των διακοπών τους σε έναν αγαπηµένο τους προορισµό, το Νησί των Ανέµων. Εκεί, σύμφωνα με τη real, είχαν την ευκαιρία να ξεκουραστούν, να έρθουν ακόµα πιο κοντά και να χορτάσουν -όσο µπορούν βέβαια- ο ένας τον άλλον, µιας και σύντοµα εκείνη θα έπρεπε να επιστρέψει στην Αµερική, όπως και έγινε καθώς πριν από λίγες ηµέρες πήρε την πτήση της επιστροφής. Ειδικά µετά τον θρίαµβό της να γίνει το κεντρικό πρόσωπο στην καµπάνια του οίκου Dolce & Gabbana, πριν από δύο χρόνια, η καριέρα της εκτοξεύθηκε και από τότε είναι ένα από τα πιο περιζήτητα µοντέλα. Ψηλή, µε πλούσια µαύρα µαλλιά και γυµνασµένα µακριά πόδια, η Ηλιάνα, που υπήρξε αθλήτρια της ενόργανης, διαθέτει εκτός από οµορφιά και οργανωµένη προσωπικότητα, που της επιτρέπει να χειρίζεται µε ψυχραιµία και ευφυΐα τις δυσκολίες της δουλειάς της. Ετσι, η καλλονή από την Πάτρα είδε τα όνειρά της να γίνονται πραγµατικότητα και συνεχίζει έχοντας δίπλα της τον αγαπηµένο της, ο οποίος όχι µόνο δεν έφερε καµία αντίρρηση στις επαγγελµατικές επιλογές της, αλλά τη στηρίζει όσο κανένας άλλος. Για χάρη της µάλιστα έχει ταξιδέψει σε διάφορα µέρη στον πλανήτη για να τη συναντήσει, κάτι που τους έχει δέσει πολύ.
Παρά την τεράστια χιλιοµετρική απόσταση που τους χωρίζει, έχουν καταφέρει να κρατήσουν άσβεστη τη φλόγα του έρωτά τους. Επικοινωνούν µέσω Skype και ανταλλάσουν µηνύµατα και φωτογραφίες σε καθηµερινή βάση. Όσοι τούς συναναστρέφονται λένε πως το µυστικό της ευτυχίας τους κρύβεται στο γεγονός ότι καταφέρνουν να διατηρήσουν τις απαραίτητες ισορροπίες ανάµεσά τους, είναι απόλυτα αφοσιωµένοι ο ένας στον άλλον και δεν έχουν επιτρέψει σε κανέναν και τίποτα να σταθεί εµπόδιο στον έρωτά τους, που όσο περνά ο καιρός γίνεται όλο και πιο δυνατός.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved