Γιατί η Καγιά δεν πήρε ποτέ μέρος στα καλλιστεία;
Models

Γιατί η Καγιά δεν πήρε ποτέ μέρος στα καλλιστεία;

Η Βίκυ Καγιά θα παρουσιάσει εκπομπές-αφιερώματα για τα καλλιστεία «Star Hellas», στονΑΝΤ1 στην 25η επέτειό του.

Τι θα δούμε σε αυτά; «Με αφορμή τα 25 χρόνια της ελληνικής ιδιωτικής τηλεόρασης θα γίνουν αφιερωματικές εκπομπές, με εκπομπές-σταθμούς, που πέρασαν από το κανάλι. Ο Διαγωνισμός Ομορφιάς του ΑΝΤ1 γινόταν επί 20 συναπτά έτη. Η διεύθυνση του σταθμού αποφάσισε να κάνω εγώ την αφήγηση-παρουσίαση δύο επεισοδίων. Κάνουμε μια αφήγηση για το πώς ξεκίνησε ο θεσμός, τι συνέβη, παρουσιάζουμε τον Γιώργο Πρεβελάκη που ήταν ο νόμιμος εκπρόσωπος, αγαπούσε την ελληνική ομορφιά όσο κανείς άλλος και έκανε τα πάντα για να την προωθεί στο εξωτερικό. Θα παρακολουθήσετε συνεντεύξεις από διάφορες εστεμμένες, από το παρελθόν, αλλά και το πώς έχουν εξελιχθεί σήμερα. Θα δούμε διάφορα ευτράπελα, όπως μια διαγωνιζόμενη που πέταξε τα παπούτσια γιατί δεν της άρεσε το αποτέλεσμα ή μια άλλη υποψήφια που ξίνισε το πρόσωπό της κ.λπ.» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.

- Εσύ γιατί δεν συμμετείχες ποτέ στα καλλιστεία;

«Δεν ήθελα, γιατί άλλο να είσαι ωραία γυναίκα και άλλο να είσαι όμορφο μοντέλο. Εγώ επέλεξα τον δρόμο της μόδας, ήθελα να κάνω καριέρα στο εξωτερικό. Με διάλεξε άλλο κομμάτι της μόδας, τα εξώφυλλα, τα περιοδικά και η πασαρέλα. Μια κοπέλα που κερδίζει σε διαγωνισμό ομορφιάς δεν γίνεται απαραίτητα μοντέλο, είναι διαφορετικά πράγματα τα καλλιστεία και το μόντελινγκ. Ομως, είναι ένας λαμπερός θεσμός και τον απόλαυσα όταν τον παρουσίασα»

- Σήμερα υπάρχει μόντελινγκ στην Ελλάδα;

«Τα μοντέλα επιλέγουν το εξωτερικό για καριέρα; Για να πας στο εξωτερικό πρέπει να έχεις την ομορφιά, τη στόφα και το στομάχι ώστε να αντέξεις - αν και πολλά κορίτσια δεν είναι διατεθειμένα να θυσιάσουν τις ανέσεις τους. Στο κομμάτι του μόντελινγκ και της μόδας υπάρχει μεγάλη κάμψη, θα έλεγα ότι η μόδα κοιμάται στην Ελλάδα, παρόλο που έχουμε εξαιρετικούς σχεδιαστές μόδας, φωτογράφους, στυλίστες κ.λπ. Πιστεύω ότι θα αλλάξουν τα πράγματα, θα υπάρξει άλλη βάση και με άλλους ανθρώπους στο τιμόνι, με πιο νέα μυαλά και πιο ικανούς ανθρώπους, με σπουδές. Θεωρώ ότι τα παλιά τα χρόνια, επειδή υπήρχε πολλή δουλειά και χρήματα, έπαιρναν ανθρώπους-κλειδιά ή ακόμη και ως βοηθούς οι οποίοι δεν είχαν σπουδάσει τίποτα σχετικό, απλώς δούλευαν. Ομως από κάποιο σημείο και πέρα το κενό φαίνεται. Εκαναν κακό στις εκδόσεις εκείνοι που δεν είχαν την παιδεία και την εμπειρία σε όλες τις πτυχές της μόδας.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved