Γεωργοπούλου: «Έβλεπα κορίτσια που μασούσαν σοκολατάκια και τα έφτυναν για να πάρουν γεύση»
Models

Γεωργοπούλου: «Έβλεπα κορίτσια που μασούσαν σοκολατάκια και τα έφτυναν για να πάρουν γεύση»

Η Χριστιάνα Γεωργοπούλου ψηφίστηκε ως το ομορφότερο μοντέλο στην Ευρώπη σε διαγωνισμό ισπανικού site.

Πώς ένιωσες όταν διάβασες το άρθρο των Ισπανών;

Άργησα να το πιστέψω. Πραγματικά στην αρχή δεν μπορούσα να πιστέψω πως αφορά εμένα. Νιώθω πολύ τυχερή και ευλογημένη και τους ευχαριστώ πολύ που με ξεχώρισαν.

Σε τι ηλικία ξεκίνησες το μόντελιννκ;

Από πολύ μικρή, αλλά στα 21 μου μέσω του πρακτορείου μου πήγα για μια δουλειά στην Τουρκία και μετά άρχισαν να με ζητούν και άλλα πρακτορεία.

Στην Ελλάδα δεν υπήρχαν δουλειές; Ναι, αλλά στο εξωτερικό είναι πιο επαγγελματίες, είναι πιο καλά τα χρήματα, άλλες συνθήκες. Όμως είναι δύσκολη η αγορά έξω και μπορεί μια κοπέλα σε μία βδομάδα να γυρίσει πίσω.

Εσένα σου έχει συμβεί αυτό; Να συναντήσεις δυσκολίες ή να σε απορρίψουν;

Όχι, ευτυχώς, απόρριψη δεν συνάντησα, ήρθα αντιμέτωπη με μια δυσκολία στο Λονδίνο. Εκεί ήθελαν πολύ skinny μοντέλα, δηλαδή πολύ αδύνατα και δεν με ήθελαν για την πασαρέλα. Κατάφερα όμως να κάνω δουλειές που αφορούν το πρόσωπο.

Μα είσαι πολύ αδύνατη ήδη.

Ναι, αλλά ειδικά στο Λονδίνο τις θέλουν τρομερά skinny

Σου ζήτησαν ποτέ να κάνεις κάτι τραβηγμένο για να διατηρήσεις τα κιλά σου; Η Κατερίνα Στικούδη πρόσφατα είπε πως της έλεγαν να τρώει βαμβάκι.

Εγώ αυτά τα θεωρώ αρρωστημένα. Δεν θα έκανα κάτι τέτοιο ποτέ και για κανέναν. Ακόμα και αν είχα το μεγαλύτερο συμβόλαιο. Όλα αυτά κάνουν κακό στην υγεία, κάνουν κακό στον μεταβολισμό. Λέω «όχι» σε οποιαδήποτε ακρότητα.

Ταξιδεύεις πολύ συχνά. Έχεις δει κορίτσια να κάνουν ακρότητες σε ό,τι αφορά τη διατροφή τους;

Εχει τύχει να βρίσκομαι στο Παρίσι, να κάθομαι στο σαλόνι ενός πρακτορείου και να περιμένω τη σειρά μου. Στον ίδιο χώρο και άλλα μοντέλα, πολύ αδύνατα. Επάνω στο τραπέζι υπήρχε ένα μπολ με σοκολατάκια για το καλωσόρισμα. Τα έπαιρναν, τα μασούσαν για να πάρουν μόνο τη γεύση τους και τα έφτυναν.

Πηγή: Freddo

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved