Η Playmate Βικτώρια Καρύδα ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας
Models

Η Playmate Βικτώρια Καρύδα ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας

Μπορεί με τον σύζυγό της να είναι αρκετά χρόνια μαζί και να έχουν αποκτήσει δυο παιδιά, ωστόσο δεν είχαν κάνει θρησκευτικό γάμο.

Η Βικτώρια Καρύδα και ο επιχειρηματίας Γιάννης Μακρής ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου σε εκκλησάκι που βρίσκεται σε γνωστό ξενοδοχείο της Μυκόνου και στην συνέχεια ακολούθησε δεξίωση.

«Ήταν η ωραιότερη στιγμή της ζωής μου. Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη που έχω γνωρίσει τον άνδρα της ζωής μου και έχουμε μαζί δύο υπέροχα παιδάκια. Ήταν τρελαμένα τα παιδάκια μας στον γάμο. Δεν ήξεραν τι γινόταν. Ήταν πολύ χαρούμενα» δήλωσε το μοντέλο στην Freddo και συνέχισε: «Είχαμε κάνει πολιτικό γάμο πριν από χρόνια, αλλά κάναμε φέτος θρησκευτικό γιατί περιμέναμε να γίνει καλά ο πεθερός μου, ο οποίος είχε κάποια προβλήματα υγείας. Είχε πρόβλημα με την καρδιά του και είχε κάνει μεγάλη εγχείρηση. Θέλω και τρίτο παιδί, αλλά θέλω να μεγαλώσουμε πρώτα τα μικρούλια. Τα παιδιά είναι μεγάλη χαρά σίγουρα, αλλά χρειάζεται και υπομονή, γιατί είναι ζωηρά. Τα πιο ση-μαντικά πράγματα στη ζωή μας είναι η οικογένεια και τα παιδιά μας».
Η Βικτώρια Καρύδα τόνισε πως συνεχίζει ακάθεκτη στον χώρο της μόδας και πως θα ήθελε η κόρη της να γίνει μοντέλο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved