Στέλιος Νιάκαρης: Η καριέρα στην Αμερική και η μοναξιά
Models

Στέλιος Νιάκαρης: Η καριέρα στην Αμερική και η μοναξιά

Ο Στέλιος Νιάκαρης πήγε στην Αμερική προκειμένου να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα. 

Το μοντέλο άφησε την ζωή του στην Ελλάδα και άρχισε από την αρχή. Μπορεί η μοναξιά να είναι αισθητή, αλλά δεν το μετάνιωσε, αφού βλέπει ότι στην χώρα μας το μόντελινγκ περνάει κρίση όπως και άλλα επαγγέλματα.

Ποια χαρακτηριστικά θεωρείς πρέπει να έχει ένα μοντέλο για μια επιτυχημένη καριέρα;

«Δυνατό στομάχι, επιμονή και υπομονή. Δεν είναι τόσο τα εξωτερικά χαρακτηριστικά γιατί η μόδα αλλάζει κάθε τρεις και λίγο πάντα θέλουν κάτι διαφορετικό. Το μόνο που έχει παραμείνει ίδιο τα τελευταία 10-15 χρόνια είναι ότι θέλουν λεπτή σιλουέτα όχι τούμπανα και πολύ fitness μοντέλα αλλά περισσότερο γυμνασμένα άτομα με ένα ωραίο κορμί και πάνω απ όλα να δείχνουν υγιή»

Πως προέκυψε η ενασχόληση σου με το μόντελινγκ πήγες σε κάποιο πρακτορείο η βρέθηκε κάποιος να σε παροτρύνει να ασχοληθείς με αυτό;

«Πιο μικρός δούλευα νύχτα σαν μπάρμαν και είχα κάποιους φίλους και συγκεκριμένα ο κολλητός μου που είχε σχέση με ένα κορίτσι του χώρου μου είχε προτείνει να πάω στο πρακτορείο ACE που είμαι μέχρι αυτή τη στιγμή. Πήγα στο πρακτορείο μετά από πολλές πιέσεις. Με το που μου το είπανε επειδή έπαιζα πόλο στην Εθνική Ομάδα είχα ένα άλλο τρόπο σκέψης δεν είχα ιδέα για το χώρο της μόδας. Μου είπε να δοκιμάσω πήγα στο πρακτορείο και με το που έφυγα με πήραν τηλέφωνο γιατί έκλεισα ένα ντοκιμαντέρ στο μουσείο Κυκλαδικής τέχνης όπου παίζεται μέχρι και σήμερα. Αυτό έγινε πριν οχτώ χρόνια και κάπως έτσι γλυκάθηκα και σιγά σιγά ξεκίνησα να πηγαίνω σε κάστινγκ και οντισιόν και δούλεψα έκανα πράγματα στο χώρο στην Ελλάδα και μετά με έσπρωξαν να πάω στο εξωτερικό. Το πρώτο μου ταξίδι ήταν στο Παρίσι»

Είσαι μεταξύ Ελλάδας και Λος Άντζελες. Θα άφηνες για πάντα την Ελλάδα για να κάνεις καριέρα στο εξωτερικό;

«Στο εξωτερικό αυτή τη στιγμή που μιλάμε δεδομένου ότι έχω γυρίσει αρκετές χώρες να μην πω όλες που φυσικά έχουν να κάνουν με τη μόδα. Το μόνο μέρος που θα μπορούσα να μείνω είναι το Λος ‘Aντζελες, ήμουν εκεί ενάμιση χρόνο τώρα επέστρεψα έχω πέντε μήνες στην Ελλάδα. Είναι πάρα πολύ ακριβή η ζωή πρέπει να βγάζεις αρκετά λεφτά έτσι ώστε να μπορείς να συντηρείς τον εαυτό σου αλλά και να μαζεύεις γιατί στην Αμερική λίγο πολύ όλοι δουλεύουν για να συντηρούνται και να ζουν όπως ζούμε εμείς εδώ. Στην Ελλάδα καλώς η κακώς για να κάνεις και τα γούστα σου και να έχεις μια καλή ζωή και ένα ωραίο lifestyle δεν χρειάζονται πολλά λεφτά αν είσαι επιτυχημένος σε αυτό που κάνεις»

Ποσό δύσκολο είναι να τα αφήσεις όλα και να πας Αμερική? Να ξεκινήσεις από την αρχή;

«Ήταν πάρα πολύ δύσκολο το πρώτο μου ταξίδι στην Αμερική . Ήμουν εδώ είχα το αυτοκίνητο μου έβγαζα χρήματα ήμουν είκοσι χρονών με μια πολύ καλή ζωή και μετά βγαίνοντας έξω μπαίνοντας στο μετρό να πας από κάστινγκ σε κάστινγκ να κλείνεις ραντεβού όλη μέρα, να σε απορρίπτουν από εκεί που έχεις κάνει κάτι στη χώρα σου αυτό ήταν το πιο δύσκολο. Βέβαια πάντα όταν πήγαινα στο εξωτερικό πάντα είχα ένα καημό μου έλλειπε η χώρα μου η μοναξιά δεν είναι το φόρτε μου παρόλο που περνούσα χρόνο με τον εαυτό μου. Έχει πολύ μοναξιά το εξωτερικό» αποκάλυψε στο Celebrity Life Game

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved