Ανέτα Αποστολοπούλου: Έγινε το κορίτσι του Boudoir
Models

Ανέτα Αποστολοπούλου: Έγινε το κορίτσι του Boudoir

Η Ανέτα Αποστολοπούλου ξεκίνησε το ντεμπούτο της στην πασαρέλα από το ελληνικό fashion week. 

Οι αναλογίες και το όμορφο πρόσωπό της της χάρισαν όμορφες συνεργασίες με γνωστούς σχεδιαστές της Ελλάδας και του εξωτερικού, ενώ για αρκετά χρόνια ήταν το κεντρικό πρόσωπο γνωστής εταιρείας καλλυντικών.

Η 30χρονη Ανέτα Αποστολοπούλου έχει πλέον δυο παιδιά και έτσι θα έπρεπε να ρίξει τους τόνους της στην δουλειά. Γι’αυτό τον λόγο αποφάσισε να δημιουργήσει το ηλεκτρονικό κατάστημα Boudoir.

«Υπάρχουν κομμάτια της ελληνικής μόδας που δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τα αντίστοιχα του εξωτερικού» είπε στο Πρώτο Θέμα και στόχος της είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα να γίνει γνωστό στο ελληνικό κοινο.

Όσο για τα παιδιά της είπε: «Τα παιδιά μου άλλαξαν τη ζωή αλλά και τον συναισθηματικό μου κόσμο. Μαθαίνεις να ζεις βάζοντας τον εαυτό σου σε παράλληλη τροχιά με τα παιδιά και ανακαλύπτει ότι δεν είσαι πια μια αυτόνομη μονάδα χωρίς υποχρεώσεις. Μεγάλο σχολείο για μας τα μοντέλα που έχουμε μάθει να είμαστε μια ζωή στο επίκεντρο. Όταν αποκτάς παιδιά, δεν σε νοιάζει στον ίδιο βαθμό όσο παλιότερα το να είσαι όμορφη, λεπτή ή το πώς θα περάσεις το βράδυ σου»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved