Αλεξανδράκη-Μηλιώνης: Ο γάμος μπορεί να περιμένει!
Models

Αλεξανδράκη-Μηλιώνης: Ο γάμος μπορεί να περιμένει!

Λίγοι πίστευαν πριν από περίπου δυόµισι χρόνια, όταν ξεκινούσε η σχέση τους, πως το ειδύλλιο ανάµεσα στην καλλονή Δήμητρα Αλεξανδράκη και τον επιχειρηµατία Δημήτρη Μηλιώνη θα κρατούσε. Τελικά όχι µόνο κράτησε, αλλά ο έρωτάς τους σήµερα δείχνει να είναι πιο δυνατός από ποτέ, παρόλο που δεν βιάζονται να παντρευτούν.

«Ζούµε σαν παντρεµένοι εδώ και δύο χρόνια, γιατί να κάνουµε και γάµο; ∆εν είµαστε αντίθετοι στον θεσµό, αλλά εκτός του ότι είµαστε πολύ νέοι ακόµα, δεν διαφέρουµε από ένα παντρεµένο ζευγάρι. Ζούµε µαζί στο σπίτι µας στη Γλυφάδα, µοιραζόµαστε την καθηµερινότητά µας και δεν θα προσθέσει απολύτως τίποτα ένα Μυστήριο», λέει η όµορφη µελαχρινή καλλονή, η οποία δείχνει να απολαµβάνει την απόλυτη ευτυχία στο πλευρό του συντρόφου της.
Προς το παρόν, άλλες προτεραιότητες έχουν θέσει οι δυο τους, κυρίως σε επαγγελµατικό επίπεδο, αφού σε προσωπικό νιώθουν ασφάλεια και ηρεµία ο ένας στο πλευρό του άλλου.
Και ενώ ο ∆ημήτρης Μηλιώνης απασχολείται στην οικογενειακή επιχείρηση µε φορτηγά και ανταλλακτικά φορτηγών, η ∆ήµητρα εδώ και λίγους µήνες φιλοδοξεί να γίνει η Ελληνίδα... Κιµ Καρντάσιαν. ∆εν σκοπεύει να συναγωνιστεί την Αµερικανίδα σταρ των ριάλιτι και των social media στις πλαστικές και στις αµέτρητες σέλφι που ανεβάζει, αλλά στον τοµέα του promotion και της διαφήµισης, ελπίζοντας να γίνει η µούσα κορυφαίων brands στην Ελλάδα σε ρούχα, παπούτσια ή καλλυντικά. Σε αυτό το εγχείρηµα έχει συνοδοιπόρο την καλή της φίλη Μαρία Γαρυφαλλάκη, µε την οποία έχουν δηµιουργήσει ένα κανάλι µε τίτλο «Try out by Alexandraki» στο YouTube. Σε αυτό θα ανεβάζουν καθηµερινά βίντεο µε πρωταγωνίστρια τη ∆ήµητρα. Η καλλονή θα δοκιµάζει ρούχα, παπούτσια και καλλυντικά, θα προτείνει τάσεις του µέικ απ και του στάιλινγκ για κάθε γυναικεία εµφάνιση και θα καταγράφει µέρος της καθηµερινότητάς της σαν να πρωταγωνιστούσε σε ριάλιτι, όπως ακριβώς κάνει και η Κιµ Καρντάσιαν. Συγχρόνως, η ∆ήµητρα θέλει να δηµιουργήσει µία µπουτίκ µε ρούχα σε προσιτές τιµές, που θα είναι αντίγραφα αυτών που φορούν οι χολιγουντιανοί σταρ. Ένα πρότζεκτ που δουλεύει µαζί µε τον σύντροφό της, ο οποίος τη στηρίζει σε κάθε της επιλογή σύμφωνα με τη real.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved