Κάθεστε; Αυτός είναι ο κούκλος γιος της...
Models

Κάθεστε; Αυτός είναι ο κούκλος γιος της...

Πλησιάζει την ηλικία των δεκαέξι και έχει ήδη καταφέρει να εντυπωσιάσει τους κατάλληλους ανθρώπους με τη γοητεία του. Ο Νίκολας Θεοδωρίδης, γιος της Φιλίππα Μάθιους, γνωστού τοπ μόντελ που μεσουρανούσε στην ελληνική μόδα τη χρυσή δεκαετία του ‘90, αποφάσισε να ακολουθήσει τα χνάρια της επιτυχημένης μητέρας του.

Η εξωτερική τους ομοιότητα είναι κάτι περισσότερο από εμφανής. Και μπορεί ως μικρός γόης να έχει να διαλέξει ανάμεσα σε πολλά πρακτορεία, που ήδη διεκδικούν μια συνεργασία μαζί του, όμως εκείνος πηγαίνει ακόμη σχολείο και σχεδιάζει -παράλληλα με την ενασχόλησή του με το μόντελινγκ- να συνεχίσει τις σπουδές του.

Η καλλονή από την Αυστραλία ήρθε στη χώρα μας για επαγγελματικούς λόγους, αλλά τελικά ερωτεύτηκε και έκανε δεύτερη πατρίδα της την Ελλάδα. Σήμερα καμαρώνει για τη ζήτηση που έχει ήδη ο μικρός της γιος, που απέκτησε από τον γάμο της με τον Έλληνα επιχειρηματία Αλέξη Θεοδωρίδη. Κι ενώ ο Νίκολας μόλις έκανε το ντεμπούτο του στη βιομηχανία της μόδας, με το ψευδώνυμο Νικ Τεό, ποζάροντας για διαφημιστικά αλλά και περπατώντας σε πασαρέλες, ο 18χρονος πρωτότοκος γιος της οικογένειας Κρις Θεοδωρίδης εργάζεται ήδη ως μοντέλο στην Αυστραλία και γνωρίζει μεγάλη επιτυχία, σύμφωνα με τη real.

Πολύτιμος σύμμαχος σε αυτή την προσπάθεια είναι η μητέρα του, που γνωρίζει καλά και σε βάθος το αντικείμενο της μόδας. Η Φιλίππα φροντίζει να καθοδηγεί και να συμβουλεύει και τα δύο παιδιά της, τα οποία υπεραγαπά. Ακόμα και όταν ο γάμος της με τον πατέρα τους κλονίστηκε, εκείνη φρόντισε να διατηρήσει πολύ καλές σχέσεις με τον επιχειρηματία πρώην σύζυγό της, προκειμένου να μην πλήξει ή να μη στερήσει την πατρική φιγούρα από τους δύο λατρεμένους της γιους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved