Σοφία Χαρμαντά: Η καριέρα στο μόντελινγκ και το Μιλάνο
Models

Σοφία Χαρμαντά: Η καριέρα στο μόντελινγκ και το Μιλάνο

Η Σοφία Χαρμαντά κάνει μεγάλη καριέρα στην Ιταλία, όπου και βρίσκεται τις τελευταίες μέρες. 

Συνεργάζεται με μεγάλο πρακτορείο μοντέλων στο Μιλάνο και μέχρι τώρα έχει περάσει με επιτυχία από αρκετά κάστινγκ, με αποτέλεσμα να υπογράφει μεγάλα συμβόλαια για συνεργασίες.

Παράλληλα η 20χρονη είναι φοιτήτρια του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων της ΑΣΟΕΕ, ενώ η προσωπική της σελίδα στο instagram έχει ξεπεράσει τους 40.000 ακόλουθους. Η ίδια είναι ιδιαίτερα δραστήρια στο instagram και αρκετά συχνά αναρτά διάφορα στιγμιότυπα που αναστατώνουν τον αντρικό πληθυσμό. Η Σοφία Χαρμαντά διαθέτει ένα από τα πιο καλλίγραμμα και σέξι κορμιά και πολλοί οίκοι την έχουν εμπιστευτεί για να λανσάρει τα ρούχα, τα μαγιό και τα εσώρουχα τους. Η ίδια είναι πολύ προσηλωμένη στη δουλειά της, είναι συνεπής και έχει έναν αέρα που λατρεύουν οι σχεδιαστές, αλλά και οι εταιρείες ρούχων που την επιλέγουν για τις καμπάνιες τους.

Η Σοφία δεν κάνει καριέρα μόνο στην Ιταλία, αλλά υπέγραψε συμβόλαιο με πρακτορείο στο Παρίσι, ενώ θα βρεθεί και στη Γερμανία, καθώς την έχουν ζητήσει για δουλειά. Ωστόσο, έχει εμπειρία και από την τηλεόραση, αφού πολλοί θα τη θυμάστε από τη συ-νεργασία της στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1. Επίσης, έχει εμφανιστεί ως guest σε αρκετές εκπομπές, όπως τα «The 2night show», «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου», «Blind taste».

Όσο για τα μυστικά του κορμιού της, η Σοφία φροντίζει να γυμνάζεται τουλάχιστον τρεις φορές την εβδομάδα, ενώ όταν ταξιδεύει και δεν έχει χρόνο για γυμναστήριο, με την πρώτη ευκαιρία που βρίσκει περπατά τουλάχιστον για είκοσι λεπτά. Επίσης, της αρέσει πολύ ο χορός και θα ήθελε στο μάλλον να πάρει και δίπλωμα χορεύτριας.

Πηγή: Freddo

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved