Μαριάννα Μαραγκίδη: «Το Παρίσι θα είναι πάντα η μητρόπολη της μόδας»
Models

Μαριάννα Μαραγκίδη: «Το Παρίσι θα είναι πάντα η μητρόπολη της μόδας»

Έχοντας συνεργαστεί τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα με όλα τα μεγάλα ονόματα της εγχώριας μόδας, η Μαριάννα Μαραγκίδη άνοιξε εδώ και έναν χρόνο τα φτερά της στο Παρίσι.

Ως μοντέλο του πρακτορείου City Models έχει καταφέρει να κλείσει διεθνείς δουλειές.

«Ήθελα να ασχοληθώ με τη μόδα και έτσι μπήκα στη διαδικασία να αναζητήσω επιστημονική κατάρτιση στην κατεξοχήν πόλη της μόδας, το Παρίσι. Η βιομηχανία της μόδας και όλες οι business που έχουν στηθεί γύρω απ ' αυτή με συναρπάζουν».

Οι εμπειρίες που συγκέντρωσε στο fashion week της πρωτεύουσας της Γαλλίας τα προηγούμενα χρόνια, άλλωστε, λειτούργησαν ως καταλύτης στην απόφαση της να επιλέγει αυτόν τον τόπο και για τις σπουδές της. «Σπουδάζω Fashion Business στο Istituto Marangoni. Έδωσα εξετάσεις και πέρασα πέρσι. Αυτό ήταν για μένα όνειρο ζωής. Τώρα φοιτώ στο 20 έτος. Το Παρίσι θα είναι πάντα η μητρόπολη της μόδας. Γι ' αυτό και το επέλεγα για τκ σπουδές μου. Ολοι λένε ότι είναι η καλύτερη επιλογή για μόντελινγκ και το πιστεύω κι εγώ απολύτως. Βεβαίως τότε δεν ήξερα ότι ναι μεν είναι η καλύτερη επιλογή, αλλά για όταν έχεις ήδη κάνει ένα όνομα. Τα πράγματα εκεί δεν είναι εύκολα από άποψη δουλειάς, οι απαιτήσεις είναι ιδιαιτέρως υψηλές, πρέπει να έχεις δυνατό book, δυνατό πρακτορείο και καλές συνεργασίες. Οι εναλλακτικές για τις σπουδές μου ήταν η Νέα Υόρκη, το Μιλάνο ή κάποια σχολή στην Ελλάδα. Δεν ήταν όμως κάτι που με συγκινούσε και ήθελα να τραβήξω τον δρόμο της καρδιάς μου. Ευτυχώς, δεν είχα αντιδράσεις από το οικογενειακό μου περιβάλλον» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved