George Michael: Τα top model που έπαιξαν στο «Freedom» θυμούνται…
Models

George Michael: Τα top model που έπαιξαν στο «Freedom» θυμούνται…

Το video clip του «Freedom ‘90» έχει περισσότερες από 39 εκατομμύρια προβολές. 

Σε αυτή την δουλειά η pop μουσική και η μόδα συναντήθηκαν καλύτερα από ποτέ. Στο video clip πήρανε μέρος top model που τότε ήταν στο απόγειο της καριέρας τους.

Μετά τον θάνατο του George Michael τα μοντέλα αλλά και άνθρωποι που συνεργάστηκαν σε αυτή την δουλειά θυμούνται άγνωστα περιστατικά και μοιράζονται με το κοινό την εμπειρία τους.

«Είχε προηγηθεί ένα εξώφυλλο της βρετανικής Vogue με όλες εμάς φωτογραφημένες από τον Πέτερ Λίντμπεργκ. Ο Τζορτζ μου είπε: «Τι χρειάζεται για να πάρετε μέρος στο βίντεοκλιπ;» « Εμείς ζούσαμε στην Αμερική, οπότε του είπα ότι πρέπει να ταξιδέψουμε αεροπορικώς στη Βρετανία. Εγώ είπα «ναι» και στη συνέχεια η Κρίστι, η Τατιάνα και όλες δέχθηκαν.» εξήγησε η Ναόμι Κάμπελ στους The New York Times και συνέχισε: «Τη νύχτα πριν από τα γυρίσματα δεν κοιμήθηκα, επειδή πήρα μέρος σε επιδείξεις μόδας του Τιερί Μιγκλέρ στο Παρίσι. Ο Τζορτζ ήταν εκεί στο σόου έως τις 3 το πρωί. Επέστρεψα στο ξενοδοχείο, πήρα τις βαλίτσες μου και ταξίδεψα με την πρώτη πτήση για Λονδίνο». Όσο για τον σκηνοθέτη είπε: «Ο Ντέιβιντ Φίντσερ ήξερε ακριβώς τι ήθελε. Δεν μας έδωσε ρόλους, αλλά ήξερε ακριβώς σε ποιο μέρος του τραγουδιού ήθελε η κάθε μία από μας να τραγουδά. Καμία δεν γνώριζε την επιτυχία που θα ακολουθούσε. Ξέραμε ότι το τραγούδι ήταν hit, αλλά δεν γνωρίζαμε ότι το βίντεο θα είχε τέτοια επιρροή».

«Ο Τζορτζ ήταν πολύ καλός, σχεδόν ντροπαλός. Ίσως δεν είναι η σωστή λέξη. Ήταν πράος και ευγενικός. Αισθανόμουν περίεργα, είχα μεγαλώσει με τους Wham και τη μουσική τους, ήταν ένας από τους πρώτους εφηβικούς έρωτές μου. Τις πέντε φορές που τον είχα συναντήσει ήταν πάντα ευχάριστος και γλυκός, αλλά συνεσταλμένος. Δεν ήταν άνθρωπος που έμπαινε στον χώρο και σάρωνε τα πάντα» είπε η Τατιάνα Πάτιτζ

Ο Τζον Πίρσον ήταν θαυμαστής του Τζορτζ Μάικλ «Μου τηλεφώνησε ο ατζέντης μου και μου είπε: «Θέλεις να είσαι σε αυτό το βίντεοκλιπ. Όλα τα διάσημα κορίτσια θα είναι». Φυσικά είπα «ναι». Την πρώτη μέρα πήγα, αλλά δεν πήρα μέρος στο γύρισμα. Ο Τζορτζ ήταν εκεί, ήταν πολύ θερμός, καλός αλλά και ντροπαλός. Τελικά προς το τέλος της μέρας με ρώτησαν αν μπορούσα να πάω και την επόμενη μέρα. Με ρώτησαν αν μπορούσα να συμμετάσχω χωρίς να πληρωθώ. Είπα «όχι». Ήταν λίγο επιθετικό από μέρους μου, αλλά ήξερα πόσα χρήματα θα έπαιρναν τα κορίτσια. Τελικά πήρα 15.000 δολάρια για μία μέρα. Δεν ήταν και άσχημα για μία ολόκληρη μέρα συναναστροφής με αυτές τις καταπληκτικές, όμορφες γυναίκες. Όμως εργαζόμουν χωρίς διακοπή για τρία χρόνια και δεν είχα σκοπό να το κάνω δωρεάν. Πραγματικά δεν είχα αντιληφθεί τότε πόσο σπουδαίο ήταν αυτό που κάναμε».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved