Πού βρίσκεται σήμερα και τι κάνει ο Μάνος Μελετίου;
Models

Πού βρίσκεται σήμερα και τι κάνει ο Μάνος Μελετίου;

Πού βρίσκεται σήμερα και τι κάνει ο Μάνος Μελετίου, ένα από τα μοντέλα των ΄90s που ξεχώρισαν για την γοητεία τους; Δεν ήταν μόνο τα ανοιχτόχρωμα μάτια και το έντονο βλέμμα του που τον έκαναν ένα από τα πιο περιζήτητα μοντέλα αλλά και η στιβαρή κορμοστασιά του.

Ο Μάνος Μελετίου έγινε γνωστός ως top model και περπάτησε στις πασαρέλες κορυφαίων Ελλήνων και ξένων δημιουργών. Μετά το τέλος του μόντελινγκ ήρθαν στην ζωή του οι επιχειρήσεις.

«Ως επιχειρηματίας δραστηριοποιούμαι από το 2008. Μαζί με τον συνέταιρό μου φτιάξαμε το Margarita's lounge στο Ιλιον. Επειδή πιστεύω ότι υπάρχει μέλλον μόνο αν “πατάει” στο παρελθόν, υιοθέτησα το όνομα Μαργαρίτα από την κόρη του γαιοκτήμονα της περιοχής, Λιόση, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να την τιμήσω» λέει ο Μάνος στην «Espresso» και συνεχίζει: «Επειδή είχα καταλάβει πως πλησίαζε η δύση της καριέρας μου στο μόντελινγκ, είχα ξεκινήσει ήδη να στρέφομαι σε κάτι άλλο, προκειμένου να έχω κάτι σίγουρο επαγγελματικά στη ζωή μου. Ύστερα από την ενασχόλησή μου με την τηλεόραση -και μέσα από το κομμάτι της οργάνωσης και της παραγωγής- και τη συμμετοχή μου στην ταινία “Καβάφης” αποφάσισα να στραφώ στις επιχειρήσεις».

Το πρώην μοντέλο είναι ένας περήφανος μπαμπάς δύο αγοριών, 6,5 και 5,5 χρόνων, ενώ παραμένει ερωτευμένος με τη σύζυγό του. Το ζευγάρι απέκτησε τα δύο παιδιά του και στη συνέχεια, πριν από τέσσερα χρόνια, παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved