Στην τελική ευθεία για Μις Κόσμος
Models

Στην τελική ευθεία για Μις Κόσμος

Ετοιμη για τη μεγάλη μάχη και το πολυπόθητο στέμμα είναι η Σταρ Ελλάς, που πλέον μπήκε στην τελική ευθεία για τα Μις Κόσμος!

Το Σάββατο διεξάγεται στην Κίνα ο διαγωνισμός Miss World και η δική μας Μαρία Ψήλου πλασάρεται στην πρώτη 10άδα, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα προγνωστικά. Παρά τον έντονο ανταγωνισμό, η Ελληνίδα καλλονή, όπως αναφέρει με δημοσίευμα της η espresso, κατάφερε να στρέψει το ενδιαφέρον παραγόντων των καλλιστείων, αλλά σημαντικών ανθρώπων της μόδας πάνω της.

Σε μία από τις επίσημες βραδιές πριν από τον τελικό η λυγερόκορμη κοπέλα φόρεσε τουαλέτα στο χρώμα του σμαραγδιού, δημιουργία του οίκου Τρανούλη, και έκλεψε τις εντυπώσεις. Μάλιστα, με το συγκεκριμένο φόρεμα θα εμφανιστεί και το Σάββατο στον τελικό, αλλά και με άλλες δημιουργίες του συγκεκριμένου οίκου μόδας που βρίσκονται στις βαλίτσες της Μαρίας και έχουν δημιουργηθεί ειδικά για εκείνη.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίας, ο οίκος Τρανούλης τής έστειλε από την Ελλάδα με courier επιπλέον φορέματα για έξτρα εμφανίσεις!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved