Νεσχάν Μουλαζίμ: Με τον αγαπημένο της στην Τουρκία
Models

Νεσχάν Μουλαζίμ: Με τον αγαπημένο της στην Τουρκία

Η Νεσχάν Μουλαζίμ και ο σύντροφος της, Μιχάλης Αντιώτης, ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους για Τουρκία για να γνωρίσει εκείνος τα γονείς της.

Το τοπ μόντελ και ο γνωστός επιχειρηματίας όχι μόνο διανύουν την καλύτερη φάση της σχέσης τους αλλά ετοιμάζονται, όπως αναφέρει το Secret και για το επόμενο βήμα.

Η μελαχρινή καλλονή έχει γνωρίσει ήδη την οικογένεια του Μιχάλη και μάλιστα όχι μόνο τη συμπαθούν αλλά της έχουν μεγάλη αδυναμία, αφού βλέπουν το μοναχοπαίδι τους στο πλευρό της να είναι ευτυχισμένο και να περνάει μοναδικές στιγμές. Ο γοητευτικός επιχειρηματίας έχει γνωρίσει και εκείνος την αδελφή της, ωστόσο αυτό που μένει είναι να γνωρίσει και την οικογένεια της.

Ετσι λοιπόν, το λαμπερό ζευγάρι της σόουμπιζ σκέφτεται, κάπου στις γιορτές, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, να ταξιδέψει στην Τουρκία, προκειμένου η Νεσχάν να γνωρίσει τον Μιχάλη στους γονείς της. Ηδη τους έχει μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για εκείνον και αυτό που μένει τώρα είναι να γνωριστούν από κοντά και σίγουρα έχουν πολλά να πουν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved