Ο κατηγορούμενος δίνει στεγνά το μοντέλο. «Έστησε» την απαγωγή της για να γίνει διάσημη
Models

Ο κατηγορούμενος δίνει στεγνά το μοντέλο. «Έστησε» την απαγωγή της για να γίνει διάσημη

Ο βασικός κατηγορούμενος στην υπόθεση της απαγωγής του μοντέλου, ισχυρίζεται ότι εκείνη ήταν που τα είχε οργανώσει όλα και τα είχε στήσει, έτσι ώστε να γίνει γνωστή παγκοσμίως.

Η απαγωγή του μοντέλου από την Βρετανία, Κλόι Εϊλινγκ απασχόλησε τον βρετανικό και διεθνή Τύπο τον περασμένο Ιούλιο.

Ο Λούκαζ Χέρμπα, ο οποίος κατηγορείται ότι κράτησε όμηρο την 20χρονη για έξι μέρες, υποστηρίζει πια ότι η Έιλινγκ μετείχε στο σχέδιο «απαγωγής» της με στόχο να γίνει διάσημη. «Ο πελάτης μου λέει ότι η απαγωγή ήταν στημένη. Τη σχεδίασαν μαζί για να γίνει διάσημη», είπε η Κάτια Κολακόβσκα, δικηγόρος του Χέρμπα προσθέτοντας ότι «απαγωγέας» και «θύμα» είχαν συναντηθεί προηγουμένως στο Παρίσι για να συζητήσουν το σχέδιο. «Υπάρχουν στοιχεία ότι οι δυο τους είχαν σχέση» τόνισε.

Η Έιλινγκ είχε πει ότι είχε πάει στο Μιλάνο ως μοντέλο για μια δουλειά, όταν την έπιασαν και τη νάρκωσαν τα μέλη μιας εγκληματικής συμμορίας ονόματι «Μαύρος Θάνατος», που κατηγορείται ότι πουλάει σκλάβες του σεξ στη Μέση Ανατολή.

Έξι μέρες αργότερα βρέθηκε έξω από το κτίριο της βρετανικής πρεσβείας. Κι όπως υποστήριξε οι απαγωγείς της τη λυπήθηκαν επειδή τους είπε ότι έχει ανήλικο παιδί. Κατηγορίες για συμμετοχή στην απαγωγή έχουν απαγγελθεί και στον αδελφό του Λούκαζ Χέρμπα, Μιχάλ.

Η όλη υπόθεση άρχισε να... «καταρρέει» όταν αποκαλύφθηκε ότι η Έιλινγκ είχε πάρει πρωινό με τον Χέρμπα, προτού πάνε να ψωνίσουν παπούτσια πριν την απελευθέρωσή της. Όταν ρωτήθηκε για το σορτς και τα αθλητικά παπούτσια που φορούσε όταν βρέθηκε, η 20χρονη υποστήριξε ότι της τα έδωσαν οι απαγωγείς της σ’ ένα σπίτι κοντά στο Τορίνο. Αλλά ένας καταστηματάρχης επιβεβαίωσε ότι ο Χέρμπα ήταν μαζί της όταν τα αγόρασαν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved