Κλειώ Ρόμπερτς: Η κούκλα κόρη της Δραγούμη ανοίγει τα φτερά της στη μόδα
Models

Κλειώ Ρόμπερτς: Η κούκλα κόρη της Δραγούμη ανοίγει τα φτερά της στη μόδα

Η Κλειώ Ρόμπερτς καλπάζει για να κατακτήσει τις διεθνείς πασαρέλες. Η κόρη της ηθοποιού Ναταλίας Δραγούμη και του αρχιτέκτονα Εντι Ρόμπερτς παίρνει τη ζωή στα χέρια της και είναι αποφασισμένη να κατακτήσει τα όνειρά της.

Πρότυπό της οι γονείς της. Αποφεύγει, ωστόσο, να αναφέρει ποια είναι η μητέρα της, προκειμένου να βρει τη δική της προσωπική δυναμική και να ανακαλύψει αναπόσπαστη τα δικά της δυνατά σημεία.

2632_KLIO_ROMPERTS_NATALIA_DRAGOYMI_16112022.jpg

Η 20χρονη Κλειώ ασχολείται επαγγελματικά με το μόντελινγκ, ενώ παράλληλα σπουδάζει Οικονομικά στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. ««Πήγα μια ωραία μέρα μόνη μου σε ένα πρακτορείο και τους είπα "γεια σας, θέλω να γίνω μοντέλο". Τους άρεσα και με δέχτηκαν», λέει η Κλειώ στη Realnews.

2625_KLIO_ROMPERTS_NATALIA_DRAGOYMI_16112022.jpg

«Πάντα μου άρεσαν η μόδα και τα ρούχα. Με θυμάμαι να πηγαίνω στην ντουλάπα της γιαγιάς μου, να της παίρνω τα ρούχα και να κάνω πασαρέλα. Οσο έδινα πανελλήνιες, επειδή ήταν η καραντίνα, έβλεπα συνέχεια βίντεο στο Youtube με πασαρέλες και ανυπομονούσα να έρθει το fashion week να το δω. Τότε άρχισα να φαντάζομαι τον εαυτό μου να περπατά στα catwalks»

202109220947330.4818_NATALIA_DRAGOYMI_ME_TIN_KORI_TIS_KLIO_ROMPERTS_21092021.jpg

Η Κλειώ Ρόμπερτς είναι το τέλειο «mix» της μητέρας και του πατέρα της, αποφεύγει, όμως, να αναφέρει τους γονείς της. «Το κάνω γιατί δεν νιώθω την ανάγκη. Πιστεύω πως ό,τι μπορώ να πετύχω, μπορώ να το πετύχω και μόνη μου. Δεν το θεωρώ σωστό κιόλας, δεν μου αρέσει να παίρνω την επιτυχία της μαμάς μου και να την εκμεταλλεύομαι», εξηγεί με ωριμότητα.

3069_KLIO_ROMPERTS_NATALIA_DRAGOYMI_16112022.jpg

«Στο εξωτερικό επίσης, όπου με ενδιαφέρει να πάω για το μόντελινγκ, δεν υπάρχει περίπτωση να αναφέρω το όνομα της μαμάς μου, γιατί δεν θα ωφελήσει κάπου, αφού δεν τη γνωρίζουν. Επίσης, αν το είχα χρησιμοποιήσει εδώ, θα μου φαινόταν πολύ δύσκολο να αποδείξω ότι αξίζω... Ωστόσο, οι γονείς μου είναι πολύ υποστηρικτικοί. Ειδικά ο μπαμπάς μου με διορθώνει, βλέπει τις επαγγελματικές φωτογραφίες μου και λέει ποιες να ανεβάσω και ποιες όχι. Είναι και οι δύο πολύ κοντά μου και με βοηθούν στα πρώτα μου βήματα».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved