Ανθή Φακιδάρη – Αγγαίος Ποθητός: Ο έρωτας και η συγκατοίκηση
Models

Ανθή Φακιδάρη – Αγγαίος Ποθητός: Ο έρωτας και η συγκατοίκηση

Η Ανθή Φακιδάρη είναι ένα από τα πλέον περιζήτητα μοντέλα. Βρίσκεται διαρκώς με μια βαλίτσα στο χέρι, αφού η ζωή της μοιράζεται ανάμεσα στην Ελλάδα και στις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες της μόδας.

Ομως είναι ένα κορίτσι που πορεύεται με σύνεση και συνέπεια, τόσο πάνω όσο και κάτω από τις πασαρέλες. Ηδη, στο παλμαρέ της φιγουράρουν αξιοζήλευτες συνεργασίες όπως η εναρκτήρια πασαρέλα στην επίδειξη μόδας του οίκου Chanel, αλλά και η συνεργασία της με τον οίκο Ferrari, καθώς η ίδια ήταν το πρόσωπο της καμπάνιας του.

fakidari-aggaios-(2).webp

Σε ό,τι αφορά την προσωπική της ζωή, όμως η Ανθή είναι το κορίτσι της διπλανής πόρτας. Μπορεί το πρωί να βρίσκεται στο Μιλάνο και το απόγευμα στη Νέα Υόρκη, όμως η σκέψη της είναι σταθερά στον άντρα που έχει καταφέρει να κερδίσει την καρδιά της τον Αγγαίο Ποθητό. Ο σύντροφός της βαδίζει και εκείνος με αποφασιστικότητα στις ελληνικές και διεθνείς πασαρέλες και οι κοινές εμπειρίες ήταν ένα από τα σημεία επαφής που τους έφεραν κοντά πριν από περίπου ενάμιση χρόνο. Ο ένας είναι ιδιαίτερα υποστηρικτικός απέναντι στον άλλο σε ό,τι αφορά τις επαγγελματικές επιλογές τους.

1700734795061-291256101-fakidari-aggaios-(1).webp

Στον ελεύθερο χρόνο τους ωστόσο, ανάμεσα σε φωτογραφίσεις και ντεφιλέ, οι δυο τους είναι σπιτόγατοι και επιλέγουν να μοιράζονται ποιοτικές στιγμές διαβάζοντας ή ακούγοντας μουσική.

Πηγή Real

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved