GNTM: Total makeover για τον Ηρακλή Τζουζίνοφ τρία χρόνια μετά τη νίκη του!
Models

GNTM: Total makeover για τον Ηρακλή Τζουζίνοφ τρία χρόνια μετά τη νίκη του!

Τρία χρόνια έχουν περάσει από τη νίκη του στο ριάλιτι μόδας και η σημερινή του εικόνα δεν θυμίζει σε τίποτα τον Ηρακλή Τσουζίνοφ που γνωρίσαμε μέσα από το GNTM.

Το μοντέλο που πλέον κάνει διεθνή καριέρα «αρπάζοντας» την ευκαιρία που του δόθηκε μέσα από το ριάλιτι αλλά και από την δική του προσωπική δουλειά φυσικά, έχει αλλάξει εντελώς.

hercules0_1646141503_2784359194213675634_1242928488.jpg

Ηρακλής Τσουζίνοφ

Όπως θα δεις και στις πρόσφατες φωτογραφίες που ο ίδιος έχει μοιραστεί με τους followers του, έχει μακρύνει τα μαλλιά του, έχει «χτίσει» το κορμί μου με σωστή διατροφή και άσκηση ενώ αυτό φυσικά που παραμένει ίδιο είναι τα υπέροχα πράσινα μάτια του!

Δες την αλλαγή του στη gallery

O Ηρακλής ήταν από τους παίκτες, που έκλεψε τις εντυπώσεις ειδικά του γυναικείου κοινού από τις πρώτες κιόλας εμφανίσεις του στο GNTM, καθώς η ομορφιά του είναι χαρακτηριστική και ιδιαίτερη. Εκείνος ήταν καθ’ όλα τυχερός, αφού παρ' όλο που είχε αποχωρήσει από τον διαγωνισμό, ο υπεύθυνος του Elite Models τον επέλεξε να μπει και πάλι στο παιχνίδι και να διεκδικήσει για ακόμα μία φορά τον τίτλο.

Από εκείνη τη στιγμή, ο Ηρακλής έκανε ένα restart και ξεκίνησε να δίνει το εκατό τοις εκατό του εαυτού του σε κάθε δοκιμασία και concept, φτάνοντας στον μεγάλο τελικό, όπου αναδείχθηκε και ο μεγάλος νικητής του διαγωνισμού.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved