Madwalk: Η εκκεντρική εμφάνιση του Χατζηγιάννη
G-Fashion

Madwalk: Η εκκεντρική εμφάνιση του Χατζηγιάννη

Πριν λίγη ώρα ξεκίνησαν τα φετινά Madwalk και το twitter έχει πάρει «φωτιά».

Η Βίκυ Καγιά περπάτησε στο stage μ’ ένα ολόχρυσο κοντό φόρεμα και ψηλοτάκουνα. Μια εμφάνιση που σίγουρα θα συζητηθεί. Την βραδιά άνοιξε η Κορτνεϊ Πάρκερ, η οποία επέλεξε να φορέσει ένα μακρύ κόκκινο διαφανές φόρεμα με ένα κορμάκι στο ίδιο χρώμα.Ο Γιώργος Μαζωνάκης ανέβηκε στην σκηνή φορώντας μαύρο κοστούμι το οποίο "έσπασε" με ένα φούξια πουκάμισο.

H Demy εμφανίστηκε με ένα μπεζ φόρεμα, το οποίο όπως σας είχαμε γράψει νωρίτερα, μπροστά είναι κοντό και πίσω μακρύ. Το extreme σανδάλι έχει κλέψει τις εντυπώσεις , αφού το κορδόνι του φτάνει μέχρι το μπούτι.

Η Δούκισσα Νομικού εμφανίστηκε στα φετινά madwalk με μια κόκκινη μακριά τουαλέτα, δημιουργία της πρωτοεμφανιζόμενης σχεδιάστριας «Madame Shou shou». Η παρουσιάστρια συνόδευσε τον Κωνσταντίνο Αργυρό και τον Χρήστο Μάστορα. Η Τάμτα για άλλη μια φορά έκανε μια extreme εμφάνιση, η οποία δεν πέρασε απαρατήρητη.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλη αν και σε λίγο καιρό γεννάει, αυτό δεν την εμπόδισε να φορέσει την κόκκινη μακριά τουαλέτα και να περπατήσει στην πασαρέλα. Μαζί της και η Ντορέττα Παπαδημητρίου, της οποίας το κόκκινο φαίνεται ότι της πηγαίνει και το υποστηρίζει. Στα κόκκινα όμως ντύθηκε και η Νίκη Κάρτσωνα, η οποία περπάτησε στην πασαρέλα και μαγνήτισε όλα τα βλέμματα.

Η Δέσποινα Βανδή ανέβηκε στην σκηνή των Madwalk με ένα καυτό σορτς. Η εμφάνισή της σχολιάστηκε, αφού η τραγουδίστρια για άλλη μια φορά απέδειξε ότι έχει καλλίγραμμο σώμα και πως μπορεί να αναδείξει πολλά ρούχα. Η Πάολα αν και με μακριά μαύρη τουαλέτα άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις με την εμφάνισή της.

Η Μαίρη Συνατσάκη- η οποία παρουσιάζει τα Madwalk με την Βίκυ Καγιά – βγήκε από μια τούρτα φορώντας ένα εντυπωσιακό μαύρο φόρεμα. Η Ελένη Φουρέιρα εντυπωσιακή για άλλη μια φορά, εμφανίστηκε με μαύρο σόρτς και δαντελένια φούστα από πάνω και μπλούζα στις αποχρώσεις του καφέ. Η μαύρη καρέ περούκα έκανε αγνώριστη την τραγουδίστρια , αλλά η αλήθεια είναι ότι της πήγαινε.

Η Έλενα Παπαρίζου βγήκε στο stage με μια ρομαντική δημιουργία, η οποία της πήγαινε και εντυπωσίασε το κοινό. Ο Κώστας Μαρτάκης και η Θωμαή Απέργη ντυμένη total black συνόδευσαν τα κορίτσια που φορούσαν φτερά.

Ο Δημήτρης Λαγιόπουλος και η Αναστασία Περράκη πριν ανέβουν στην σκηνή των φετινών Madwalk φωτογραφίζονται στα backstage. Το παράδειγμά τους ακολούθησε η Άννα Πρέλεβιτς, αλλά και η Λάουρα Νάργιες, η οποία δήλωσε ενθουσιασμένη με την συμμετοχή της.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης εμφανίστηκε στην σκηνή μπροστά από έναν τοίχο . Αυτό όμως που έκανε μεγάλη εντύπωση σε όλους ήταν η εκκεντρική εμφάνιση του τραγουδιστή, ο οποίος μας έχει συνηθίσει σε πιο απλές. Ωστόσο, αυτό που είδαμε μας άρεσε και του πήγαινε.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved