Η μετάλλαξη του style της Φαίης Σκορδά σε 6 χρόνια! Από τα… μπουζούκια στα σαλόνια!
G-Fashion

Η μετάλλαξη του style της Φαίης Σκορδά σε 6 χρόνια! Από τα… μπουζούκια στα σαλόνια!

Έξι ολόκληρα χρόνια έχουν περάσει από την χρονιά που η Φαίη Σκορδά, άφηνε πίσω της τη Θεσσαλονίκη και το Μακεδονία TV για να έρθει στην Αθήνα κυνηγώντας την τύχη της.

Από τότε έχουν αλλάξει πολλά. Η Φαίη έγινε σταρ, κεντρική παρουσιάστρια πρωινής εκπομπής, σύζυγος, μάνα και έμαθε να ντύνεται.

Γιατί η αλήθεια είναι πως τα πρώτα χρόνια της στην Αθήνα η Φαίη υπήρξε η χαρά του Fashion Police. Αν δεν ήταν λαμέ, «φιγουρατζίδικο», με έντονα prints, γυαλιστερό με πούλιες και αυγερινούς ή γουνάκια, δεν έβαζε ρούχο πάνω της.

Ανάλογο ήταν και το styling στα μαλλιά και το μακιγιάζ της, με αποτέλεσμα η Φαίη του 2007 να δείχνει μεγαλύτερη από τη Φαίη του 2013. Από το 2007 έως και το 2009 οι φωτογραφίες –που δεν μπορεί να κάψει- αναδεικνύουν την στιλιστική σύγχυση.

Το 2010 αρχίζει να βρίσκει ένα πιο chic style αλλά ακόμα δεν έχει πετάξει από πάνω της την αντίληψη πως αν δεν γυαλίζει δεν είναι βραδινό (ακόμα και το καλσόν). Οπότε ακροβατεί ανάμεσα στο «το βρήκα» και «το έχασα».

Από το 2012 -στιλιστική χρονιά σταθμός για εκείνη- και μετά σταθεροποιείται. Αντιλαμβάνεται πως το απλό είναι πάντα πιο καλό και σιγά σιγά αποκτάει την δική ταυτότητα σε όλα.

Τα μαλλιά γίνονται πιο simple, το μακιγιάζ πιο φρέσκο και η Φαίη επιτέλους πιο chic. Μεμονωμένα λαθάκια δεν πιάνονται γιατί όλες κάνουν. Πλέον είναι σίγουρο πως συγκαταλέγεται ως επί το πλείστον στις καλοντυμένες τόσο στις επίσημες, όσο και στις ανεπίσημες εμφανίσεις της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved