Ναύσικα Σκούρτη: Μια ακόμα Ελληνίδα στην Vogue
G-Fashion

Ναύσικα Σκούρτη: Μια ακόμα Ελληνίδα στην Vogue

Η Vogue έχει φιλοξενήσει κατά καιρούς καταξιωμένες Ελληνίδες σχεδιάστριες μόδας. Πρόσφατα ανακάλυψε την Ναύσικα Σκούρτη.

- Πώς σε βρήκε ο κυνηγός ταλέντων;

«Τον Σεπτέμβριο του 2014 ένας αντιπρόσωπος πωλήσεων και κυνηγός ταλέντων είδε τη δουλειά μου μέσα από μια συνέντευξη που είχα δώσει online. Επικοινώνησε μαζί μου και επέμενε ότι πρέπει να κάνω τη δική μου ολοκληρωμένη κολεξιόν και να στήσω ένα showroom στο Fashion Week στο Παρίσι. Σκέφτηκα την πρότασή του, το πήρα απόφαση και το έκανα. Η κολεξιόν μου βρήκε μεγάλη ανταπόκριση από τον κόσμο της μόδας στο Παρίσι και έτσι ξεκίνησα» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.

- Ετσι ξεκίνησε και η συμμετοχή σου στα Fashion Weeks;

«Ναι, τα τελευταία δύο χρόνια έχω το δικό μου showroom στο Παρίσι την περίοδο του Fashion Week. Φέτος, τον χειμώνα του 2016, θα έχω το δικό μου showroom όχι μόνο στο Παρίσι αλλά και στο Λονδίνο. Όσο για Μιλάνο και Νέα Υόρκη, θέλω να ελπίζω ότι θα γίνει αργότερα. Πιστεύω στα αργά και σταθερά βήματα.»

- Πώς προέκυψε η συνέντευξή σου στη «Vogue»;

«Μια δημοσιογράφος μόδας είδε τα ρούχα μου στο showroom μου στο Λονδίνο και τα αγάπησε. Βρήκε ότι έχω ένα δικό μου στυλ στον σχεδιασμό και -ενθουσιασμένη- μου πρότεινε να κάνουμε τη συνέντευξη. Εννοείται πως αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα.»

- Τι αποτελεί πηγή έμπνευσής για σένα;

«Κάθε συλλογή μου είναι μια προσωπική ιστορία και από εκεί εμπνέομαι, από τη ζωή. Επίσης, σε κάθε κολεξιόν μου υπάρχουν κεντήματα -διαφορετικά σχέδια κάθε σεζόν- τα οποία είναι όλα χειροποίητα. Θα έλεγα ότι τα κεντήματα είναι και το σήμα κατατεθέν μου.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved