Σήλια Κριθαριώτη: «Πάντα ζητούσα αλλαγές στα ρούχα, έκανα μετατροπές»
G-Fashion

Σήλια Κριθαριώτη: «Πάντα ζητούσα αλλαγές στα ρούχα, έκανα μετατροπές»

Η Σήλια Κριθαριώτη θυμάται, κοριτσάκι ακόμα, να πηγαίνει στο ατελιέ μαζί με τη μεγαλύτερη αδελφή της, Λένια, για να τους ράψουν φορέματα για τα διάφορα πάρτι της εποχής.

«Πάντα ζητούσα αλλαγές στα ρούχα, έκανα μετατροπές και “έφτιαχνα” τα δικά μου σχέδια». Ένα από αυτά τα φορέματα έγινε και η αφορμή η Σίλια να μπει ακόμη πιο δυναμικά στο ατελιέ. «Θυμάμαι έκανε ένα πάρτι στη Μεγάλη Βρεταννία ο Βουράκης για το λανσάρισμα ενός αρώματος. Είχα φτιάξει ένα στενό φόρεμα με peplum λεπτομέρεια, ύστερα από δική μου επιθυμία, ήταν μια δική μου έμπνευση. Πήγα με αυτό στη δεξίωση και τις επόμενες μέρες, δύο από τις καλύτερες και πιο αγαπημένες πελάτισσες του οίκου, η Αϊλήν Ζέππου και η Ελένη Βάτη, ρωτούσαν στο ατελιέ για το συγκεκριμένο φόρεμα. Όταν τους είπαν πως ήταν δικό μου σχέδιο, ζήτησαν να το παραγγείλουν», λέει στο People και καταλήγει:


«Σταδιακά, πολλές κυρίες ζητούσαν να είμαι παρούσα στις πρόβες τους για να λέω τη γνώμη μου. Κρυφά από τον πατέρα μου, πήγαινα όλο και περισσότερο στο ατελιέ Εκείνος απειλούσε ότι θα κλείσει το ατελιέ για να αφοσιωθώ στις σπουδές μου. Δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι ο χώρος της μόδας θα με απορροφούσε»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved