Εντάξει είναι άλλο χρώμα, αλλά και πάλι απορούμε πως την πάτησε...
G-Fashion

Εντάξει είναι άλλο χρώμα, αλλά και πάλι απορούμε πως την πάτησε...

Από άλλες celebrities μπορεί και να το περιμέναμε. Από την συγκεκριμένη που θεωρείται και fashion icon στην Ελλάδα είχαμε μεγαλύτερες προσδοκίες. 

Μα πως την πάτησε έτσι η Μαίρη Συνατσάκη; Όχι μόνο εμφανίστηκε σε grande party εβδομαδιαίου περιοδικού με φόρεμα που έχει φορέσει σε άλλο χρώμα μόλις την περασμένη εβδομάδα η Ευαγγελία Αραβανή αλλά επέλεξε να βάλει κάτι σε επίσημη έξοδό της που η Ευαγγελία φόρεσε για να κάνει clubbing!

Διπλός ο πόνος... Κατά τα άλλα, σωστά η Μαίρη επέλεξε τη πιο παλ έκδοση του ρούχου, αφού έχει πιο σκούρα χρώματα από την Ευαγγελία και αυτό και και το μόνο credit που θα δώσουμε στην συγκεκριμένη εμφάνιση. Που είναι ωραία δεν λέμε, αλλά έρχεται δεύτερη και καταιδρωμένη μετά την εντυπωσιακή συμπαρουσιάστρια του X-Factor. Και μάλιστα στο ίδιο μαγαζί, αφού και η Ευαγγελία στο Estate- Ακρωτήρι είχε φορέσει το εν λόγω φόρεμα στην έξοδό της μετά το τέλος του δεύτερου live του X- Factor. Και κατά την ταπεινή μας άποψη της πάει και καλύτερα αφού αν μη τι άλλο δεν σέρνεται στο πάτωμα γύρω της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved