Δέρμα λαμπερό και υγιές όλο το καλοκαίρι, τόσο απλά!
G-Fashion

Δέρμα λαμπερό και υγιές όλο το καλοκαίρι, τόσο απλά!

Γεια σας κορίτσια μου!

Νομίζω τον τελευταίο καιρό σας έχω κάνει αρκετό κήρυγμα πια με την αντηλιακή προστασία, που σωστά έκανα μεν, αλλά καταλαβαίνω πως πια όλες θέλουμε να προστατεύσουμε το δέρμα μας και θέλω να πιστεύω πως το έχουμε εμπεδώσει..

Το σημερινό μου όμως post έχει να κάνει με τη γενικότερη προστασία του δέρματός μας, μιας και την προηγούμενη εβδομάδα διάβασα κάπου πως η αντηλιακή κρέμα το καλοκαιράκι δεν αρκεί και έσπευσα να ενημερωθώ για να σας δώσω κι εσάς το νέο report!Επισκέφθηκα λοιπόν τον πάγκο της Estee Lauder για να μάθω, μιας και όλες οι φίλες μου fashion και beauty bloggers είναι φανατικές ενός προϊόντος επανόρθωσης που δεν έτυχε μέχρι τότε να πέσει ποτέ στα χέρια μου..

Φτάνοντας εκεί συνάντησα ίσως την πιο ευγενική beauty expert που έχω γνωρίσει, η οποία μόλις άκουσε αυτό που διάβασα ενθουσιάστηκε, “Φυσικά και ισχύει πως η αντηλιακή μας κρέμα δεν αρκεί για να προστατεύσει το δέρμα μας, και δεν είναι καθόλου θεωρία! Στην Estee Lauder τα λέμε στους πελάτες μας εδώ και χρόνια!” μου είπε. “Θα σου τα εξηγήσω όλα!”

Διαβάστε περισσότερα στο queen.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved