Κάνε δικά σου τα πιο στιλάτα (και οικονομικά) παπούτσια!
G-Fashion

Κάνε δικά σου τα πιο στιλάτα (και οικονομικά) παπούτσια!

Το Φθινόπωρο μπαίνει για τα καλά στη ζωή μας και ο μήνας που βλέπουμε στους δρόμους να φοράει ο καθένας ό,τι θέλει είναι ακριβώς αυτός που διανύουμε!

Οκτώβριος λοιπόν και ήρθε η ώρα να ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα σου, σταματώντας επιτέλους να φοράς ό,τι βρεις μπροστά σου.
Άνοιξε τον υπολογιστής σου, πληκτρολόγησε www.shooz4all.com και υιοθέτησε την τελευταία λέξη της μόδας, γρήγορα και οικονομικά με ένα απλό κλικ! Το shooz4all είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα που θα λατρέψεις, για την ποικιλία την ποιότητα των προϊόντων του, τις απίστευτες τιμές του. Είναι αυτό ακριβώς που λέει το όνομά του και μας προτείνει παπούτσια που θα ζηλέψουν όλες μας οι φίλες!

Γόβες που απογειώνουν τη θηλυκότητα σας, 25,90€

Εντυπωσιακές γόβες σε ανοιχτή κάμελ απόχρωση, με βελουτέ υφή, 25,90€

Oxford παπούτσια σε μπορντώ απόχρωση,31,90€

Μαύρα oxfords με tracksole, 28,90€

Πλατφόρμες Oxford μαύρες δετές, 37,50€

Μαύρα μποτάκια biker με διπλή αγκράφα, 33,50€
Το ηλεκτρονικό κατάστημα της Shooz4all παντρεύοντας την πολυετή πείρα στο χώρο του ελληνικού λιανικού εμπορίου με νέους ανθρώπους και φρέσκες ιδέες στην ταχύτατα αναπτυσσόμενη διαδικτυακή αγορά, έχει ως μοναδική φιλοσοφία την άρτια και φιλική εξυπηρέτησή μας με απόλυτο σεβασμό στις ανάγκες μας!

Μαύρα μποτάκια ψηλοτάκουνα, 33,50€

Μαύρα μποτάκια tracksole με ζωνάκι, 33,50€

Γκρι μποτάκια biker με τακούνι, 33,50€
Ό,τι κι αν επιλέξεις, μην ξεχνάς πως σημασία έχει τα παπούτσια σου να είναι άνετα και πίστεψέ με, πιο άνετα παπούτσια δεν έχεις φορέσει ποτέ ξανά στο παρελθόν! Άλλωστε για αυτό είναι και... shooz4all!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved