«Mαλλιά κουβάρια» ο Χάρης Τσιάρας με την Έλλη Παπαγγελή
G-Fashion

«Mαλλιά κουβάρια» ο Χάρης Τσιάρας με την Έλλη Παπαγγελή

Το... έλα να δεις έγινε στα παρασκήνια της επίδειξης του οίκου μόδας Nikos-Takis στο Καζίνο Princess στα Σκόπια. 

Η Έλλη Παπαγγελή και ο σχεδιαστής τσακώθηκαν άγρια και αντάλλαξαν βαριές κουβέντες πριν ξεκινήσει το show, στο οποίο πήραν μέρος, μεταξύ άλλων, η Βίκυ Κουλιανού και η Ελίνα Κέφη σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso. Αφορμή στάθηκε η καθυστέρηση του μοντέλου να ετοιμαστεί και ποιος είδε τον σχεδιαστή και δεν τον φοβήθηκε.

«Ποια είναι η κυρία, δεν την ξέρω. Ηταν ένα μεγάλο event! Το άτομο αυτό είχε κλειστεί, αλλά όχι από μένα, από τον διοργανωτή, τον κ. Μιναρετζή. Το στιλάκι αυτό που νομίζουν ότι είναι κάποιες, επειδή έχουν βγει σε δυο τηλεοράσεις, εμένα δεν μ’ αρέσει». Και συνέχισε στον ίδιο επικριτικό τόνο: «Τιμή τής έκανα που της έδωσα δυο ρούχα! Θα έπρεπε να τη βγάλω από την πρώτη στιγμή από το σόου. Δεν μπορεί η Βίκυ Κουλιανού και η Ελίνα Κέφη, που έχουν ιστορία, να ντύνονται μόνες τους κι εκείνη να ζητάει παράλογα πράγματα. Ηρθε να το παίξει ότι είναι κάποια. Δεν είναι τίποτα» τόνισε στην Espresso o Χάρης Τσιάρας. Και μη θέλοντας να δώσει συνέχεια στο θέμα ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να συνεργαστεί ξανά μαζί της.

Η Ελλη Παπαγγελή, από την άλλη μεριά, έχει διαφορετική άποψη για τα γεγονότα. «Ο σχεδιαστής, λόγω του άγχους να πάνε όλα καλά, ήταν αρκετά νευριασμένος εξαρχής, με το που τον είδα. Εγώ του μιλούσα στον πληθυντικό, γιατί δεν έχουμε ξανασυνεργαστεί, και σε κάποια φάση, στα backstage, την ώρα που ετοιμαζόμασταν, επειδή είχα μείνει στο τέλος, περιμένοντας να αδειάσει ο χώρος, και επειδή δεν είχα ντυθεί, μου μίλησε με αγένεια και νευριασμένος. Εκείνη την ώρα τού ζήτησα να μιλάει πιο ευγενικά και να ηρεμήσει και μπήκα μέσα, δεν ασχολήθηκα και τον άκουγα που φώναζε και έλεγε για μένα. Αυτό μπορούν να το επιβεβαιώσουν και τα υπόλοιπα μοντέλα. Περίμενα να τελειώσει με τη Βίκυ και την Ελίνα και να με κατατοπίσει τι να φορέσω, κι επειδή δεν πήρα από ευγένεια κάτι μόνη μου, άρχισε να φωνάζει. Υστερα απ’ αυτό, επειδή είμαι ήρεμος άνθρωπος και συγχύστηκα από την ένταση που δημιούργησε, δεν βγήκα στο σόου. Δεν θέλω να ξανασυνεργαστώ μαζί του» κατέληξε.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved