Αυτά είναι τα γυαλιά που φορούν όλοι οι Έλληνες σταρ!
G-Fashion

Αυτά είναι τα γυαλιά που φορούν όλοι οι Έλληνες σταρ!

Τα γυαλιά ηλίου είναι σίγουρα το αγαπημένο σου αξεσουάρ και το καλοκαίρι έχουν την «τιμητική» τους, αφού τα χρειάζεσαι για να προστατέψεις τα μάτια σου και να δώσεις στυλ και λάμψη στις εμφανίσεις σου.

Μια ματιά στους αγαπημένους σου celebrities θα σε πείσει ότι τα γυαλιά ηλίου όχι μόνο κρατούν μακριά τις βλαβερές ακτίνες του ηλίου, αλλά αποτελούν «must» για την κάθε σου πρωινή και απογευματινή εξόρμηση!

Εμείς ξεχωρίσαμε ένα πραγματικά «hot» brand, που μόλις ήρθε στην Ελλάδα και το οποίο έχουν αγαπήσει -και φορέσει- ήδη οι fashionistas ανά τον κόσμο και φυσικά, οι αγαπημένοι σου Έλληνες σταρ - τα γυαλιά ηλίου VEDI VERO.

Για να βρεις κι εσύ εύκολα τα πιο εντυπωσιακά γυαλιά ηλίου του φετινού καλοκαιριού, μπορείς να εμπνευστείς από τις εμφανίσεις τους και φυσικά, τις αναρτήσεις που έκαναν στα social media με τα αγαπημένα τους αξεσουάρ. Άλλωστε, VEDI VERO στα λατινικά σημαίνει «Δες την αλήθεια» και η πραγματικότητα είναι πως αυτά τα γυαλιά είναι ό,τι πιο «καυτό» κυκλοφορεί!

P4

Γιώργος Σαμπάνης

Την ίδια ώρα, ο δημοφιλής τραγουδιστής Γιώργος Σαμπάνης εμφανίστηκε σε πρόσφατη φωτογράφισή του φορώντας ένα κλασικό μοντέλο, το VEDI VERO VE702, σε ματ μέταλλο στο χρώμα του άνθρακα που κάνει την διαφορά με τον πλακέ σκελετό του. Σίγουρα μία από τις πιο στυλάτες εμφανίσεις του!

P5

Μαντώ Γαστεράτου

Mε τον φρέσκο και νεανικό της αέρα, την fashion αισθητική της και την πάντα ανεβασμένη διάθεσή της, η Μαντώ Γαστεράτου εκφράζει την cool και fun φιλοσοφία του brand VEDI VERO, γι' αυτό και το έχει ήδη λατρέψει!

Μια εμφάνιση η οποία «έκλεψε» -δικαιολογημένα- τις εντυπώσεις, ήταν η παραπάνω. Με το μπλε της φόρεμα και τα γυαλιά ηλίου VEDI VERO VJ611 η Μαντώ μας «ταξίδεψε» στα ελληνικά νησιά.

P6

Η Μαντώ Γαστεράτου «ανεβάζει» συχνά στον λογαριασμό της στο Instagram υπέροχες φωτογραφίες όπου το πάντα μοδάτο στυλ της συμπληρώνουν και αναδεικνύουν τα VEDI VERO γυαλιά ηλίου της.

P7

Τα χρώματα, οι καθρέφτες, οι αναπάντεχοι συνδυασμοί, το μοναδικό design και η έμφαση στη λεπτομέρεια και την πολυτελή ποιότητα υλικών και κατασκευής, δίνουν ακόμη και στο πιο κλασικό σχέδιο των VEDI VERO το edge που χρειάζεται για να μην περνάει απαρατήρητο. Το παραπάνω ζευγάρι γυαλιών ηλίου VEDI VERO VJ621 που φορά η όμορφη παρουσιάστρια σίγουρα έχει όλα τα παραπάνω στοιχεία!

P9

Μελίνα Ασλανίδου

«Σας αρέσουν τα καινούρια μου γυαλιά;», μοιάζει να λέει η Μελίνα Ασλανίδου με τις φωτογραφίες που ανέβασε πρόσφατα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Αν σου αρέσουν τα γυαλιά της, τότε αξίζει να γνωρίζεις πως η αγαπημένη τραγουδίστρια επέλεξε για αυτό το καλοκαίρι το μοντέλο VEDI VERO VJ611!

P10

Ραλλία Χρηστίδου

Το μοντέλο VEDI VERO VJ650 σε aviator γραμμή, αλλά με διάφανους φακούς, φοράει η Ραλλία Χρηστίδου στο βίντεο κλιπ για το νέο της τραγούδι «Ως το φεγγάρι να με πας».

Εμπνεύσου από τους αγαπημένους σου σταρ και βρες κι εσύ τα γυαλιά ηλίου που θα απογειώσουν την κάθε σου εμφάνιση! Να θυμάσαι πως τα VEDI VERO δημιουργήθηκαν για να γίνουν το πιο πολύτιμο αξεσουάρ σου και πλέον διατίθενται και στην Ελλάδα αποκλειστικά από την Βαϊράμογλου Α.Β.Ε.Ε σε επιλεγμένα καταστήματα οπτικών.

SEE THE TRUTH!

www.vedivero.gr

@vediverogr #vediverogr #seethetruth

Ακολουθήστε την VEDI VERO στο facebook και το instagram και δείτε πρώτοι ποια γυαλιά φόρεσαν οι αγαπημένοι σας σταρ!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved